*

Erhverv

Ceres-lejligheder bliver revet væk

1.100 nye lejligheder er på vej i Ceresbyen, og mæglerne har allerede solgt 81 af 130 lejligheder i Panorama-højhuset, der først åbner næste år.

»Tilsyneladende umætteligt.«

Sådan lyder beskrivelsen af det aarhusianske lejlighedsmarked i øjeblikket, og Ceresbyen er et aktuelt eksempel på den bølge, som sælgere og udlejere af lejligheder rider på i øjeblikket.

I november næste år er 20-etagers højhuset Panorama på Ceresgrunden klar til indflytning, og allerede på nuværende tidspunkt er 81 af de 130 lejligheder solgt.

»Det går rigtig, rigtig godt. Vi er ikke begyndt at annoncere lejlighederne enkeltvis endnu, men gennem køberkartotek, netværk og mund-til-mund-metoden har vi alligevel solgt 81 lejligheder, og jeg er helt overbevist om, at vi har solgt alle lejlighederne inden åbningen næste år,« siger Bjarke Ankjær, Nybolig.

De første etager af højhuset kan ses øverst på luftfotoet herover, og udover de 130 Panorama-lejligheder er byggeriet Ceres Corner undervejs med 230 leje-lejligheder, som vil stå klar til udlejning til november.

Men de to byggerier er blot en lille forsmag på det lejlighedsboom, som Ceresbyen vil byde på i de kommende år.

Satsning på boliger

I alt 1.100 lejligheder vil blive udbudt til salg eller leje i Ceresbyen i de kommende år, efterhånden som byggerierne står klar.

Og det er et helt bevidst valg fra udvikleren af Ceresbyen, A. Enggaard, at der primært satses på lejligheder. Fordelingen er 15.000 kvm til erhverv og 80.000 kvm til boliger.

»Vi har i høj grad valgt at satse på boliger frem for erhvervslejemål, som der ikke er samme store behov for i Aarhus. Med et foreløbigt salg af over 80 af lejligheder i Panorama, tyder noget på, at vi har ramt rigtigt. Boligmarkedet er med os i øjeblikket, og jeg tror på ingen måde, at 1.100 lejligheder er for mange, for beliggenheden i Ceresbyen fås ikke meget bedre,« siger Peter Thorsgaard, afdelingschef ved A. Enggaard.

Hele Ceresbyen vil stå færdigbygget i 2019, og i denne sommer er de første brugere rykket ind på grunden med åbningen af VIA’s Campus Aarhus C. for 5.500 studerende.

Følg
Jyllands-Posten
Aarhus lige nu

Bundsgaard valgte at klage i stedet for at bage

Den aarhusianske borgmester var lørdag stærkt kritisk overfor Trafikstyrelsen. Styrelsen afviser kritikken, og oplyser i samme ombæring, at man onsdag forventer at give Letbanen tilladelse til at køre med passagerer, hvis Aarhus Letbane lever op til de nødvendige vilkår.
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Lad os lige smutte til London eller Paris

Jonathan Ries, bestyrelsesmedlem Vedvarende Energi Klosterport 4F, Aarhus C
Vores forbrug har taget overhånd, når danskere flyver til udlandet på en smuttur for at holde julefrokost. Hvad med miljøet?

Debat: Hvorfor blev Camilla Fabricius ikke rådmand?

Randi Bruhn Mannion, Hvidmosevej 8, Ebeltoft
Endelig kom der et svar fra formanden fra Socialdemokratiet i Aarhus på spørgsmålet om, hvorfor Camilla Fabricius ikke blev rådmand i Aarhus.

Debat: Nu skrues der op for hastigheden på de midtjyske veje

Ole Birk Olesen , transport-, bygnings- og boligminister (LA) | Kristian Pihl Lorentzen, transportordfører (V) | Rasmus Jarlov, transportordfører (K) | Villum Christensen, transportordfører (LA) | Kim Christiansen, transportordfører (DF)
Restauranter
Annonce
Annonce
Bundsgaard valgte at klage i stedet for at bage
Den aarhusianske borgmester var lørdag stærkt kritisk overfor Trafikstyrelsen. Styrelsen afviser kritikken, og oplyser i samme ombæring, at man onsdag forventer at give Letbanen tilladelse til at køre med passagerer, hvis Aarhus Letbane lever op til de nødvendige vilkår. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her