Annonce
JP Aarhus 20 år
Erhverv

Stem på din favorit

Østjyllands bedste iværksættere hyldes, når Iværksætterprisen 2013 uddeles senere på måneden. Samtidig overrækkes den særlige publikumspris, hvor JyllandsPostens læsere er dommere.

Den 18. april uddeles Iværksætterprisen for tredje år i træk til Østjyllands bedste iværksættere. Business Region Aarhus står bag prisen, der hylder nystartede og innovative iværksættere.

Der udvælges vindere i tre kategorier: bedste fysiske produkt, bedste immaterielle produkt og den kreative pris. Vinderne kåres af et dommerpanel i forbindelse med Iværk&Vækst-messen, der afvikles på Centralværkstedet.

Dommerne er samtidig præmien for vinderne, der kan se frem til et mentorforløb med fremtrædende profiler som direktør Christian Stadil, Hummel, og arkitekt og direktør Frantz Longhi, Kähler Design.

Pris
De nominerede

På de følgende sider præsenterer JP Aarhus Erhverv de nominerede virksomheder i de tre kategorier.

Bedste fysiske produkt:

  • Decoslide
  • Ingenium Golf
  • Urban Greenhouse

Bedste immaterielle produkt:

  • Uniwise
  • Energysolution
  • Bapoon.dk

Den kreative pris:

  • Delogue
  • Loop Architects
  • Simiti by Kromann

Fandt hurtigt favoritterne

Ved prisoverrækkelsen uddeles også en særlig publikumspris.

Vinderen kåres af Jyllands-Postens læsere, og du kan allerede nu gå ind på www.jp.dk/ivaerk og stemme på din favorit blandt de ni nominerede.

En jury har udvalgt de nominerede blandt 46 tilmeldte virksomheder, og favoritterne var ikke svære at spotte.

»Vi nåede lynhurtigt frem til et førerfelt på omkring 15 virksomheder. Derfra udvalgte vi de nominerede, som vi også endte med at være enige om,« siger juryformand Torben Vilsgaard, der til daglig er direktør i ErhvervSilkeborg.

Kun den kreative pris voldte lidt problemer for den bredt sammensatte jury, idet jurymedlemmerne havde forskellige opfattelser af, hvad kreativitet er.

Samlet set var Torben Vilsgaard og juryen benovede over niveauet blandt de tilmeldte virksomheder.

»Jeg er imponeret over, at selvom det er unge virksomheder, er mange af dem allerede etableret og har omsætning. Jeg havde forventet, at flere stadig ville være på idéniveau,« siger Torben Vilsgaard.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen

På skraldejagt i skovbunden

En gruppe børn og voksne var søndag formiddag ude og samle affald i Riis Skov på foranledning af familiemediet "Børnenes Aarhus".
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Åbent brev til byrådet i Odder Kommune

Majbritt og Brian Bang
Kære byrådsmedlem. Undertegnede ønsker venligst at stille dig tre spørgsmål. Vi anmoder venligst om et personligt svar, som ikke er afstemt med ”partidisciplinen” udstukket af byrådsmedlem i Odder Kommune Elvin Hansen (S) og borgmester i Odder Kommune Uffe Jensen (V).
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
179 km i ufattelig skønhed: Her tager den grønne ø sig smukkest ud
Ringen rundt om Kerry begynder i Killarney og er en af de smukkeste ruter i Irland. En 179 km lang rundtur om Iveragh-halvøen i et evigt skiftende landskab af søer, bjerge, bakker, enge, strande, klipper og hav. 
Se flere
179 km i ufattelig skønhed: Her tager den grønne ø sig smukkest ud
Ringen rundt om Kerry begynder i Killarney og er en af de smukkeste ruter i Irland. En 179 km lang rundtur om Iveragh-halvøen i et evigt skiftende landskab af søer, bjerge, bakker, enge, strande, klipper og hav. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her