Annonce
JP Aarhus 20 år
Erhverv

Navne i spil

De har fået nyt job i Østjylland

Morten Svenningsen (36) er udnævnt som finanschef i Djurslands Bank. Han kommer fra en stilling som formuechef i Djurslands Bank.

Jan Thorgaard Henriksen er indtrådt som nyeste medlem af bestyrelsen for Arla Fonden.

I Bach Invest A/S er en bestyrelse blevet dannet. Annette Bach, Christian Lomborg Jessen og direktør Jesper Bach er indtrådt som medlemmer.

Knud Simonsen har overtaget direktørposten efter Anne Simonsen i Emilsminde A/S. Den nye direktør er også indtrådt som medlem af bestyrelsen. Bente Hart er udtrådt af bestyrelsen.

Hemp Bio ApS er blevet stiftet. Ib Madsen har sat sig i direktørstolen og en bestyrelse er blevet dannet med Charlotte Bastholm Skjold, Christian Baum Blaakær, Helle Graabæk Jørgensen og Nicolae Gheorghe Tuns som medlemmer.

Direktør Rasmus Buus Nielsen er indtrådt i bestyrelsen for Sisters Point A/S.

Anette Irene Algreen tiltræder som administrerende direktør hos softwarevirksomheden Improvento. Hun er uddannet officer fra Aalborg Kaserne og har været ansat hos Improvento siden 2017.

Niels Stenfeldt (45) er tiltrådt som CEO for Stibo Systems. Han kommer med mere end 15 års erfaring fra internationale lederjobs i softwarevirksomheder som Danaher, OpenText, SAP og Oracle.

Martin Rask Pedersen er ansat som contentchef hos Creative ZOO. Han kommer fra en stilling som salgs- og kommunikationsdirektør hos Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX).

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Den rigtige direktør er en kvinde
Majken Pape er ny direktør i en mandeverden og har flere store missioner foran sig. Der skal lægges arm med kønsdebatten, den påståede butiksdød og centrifugeringsspecifikationer.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her