Annonce
JP Aarhus 20 år
Erhverv

Navne i spil

Musskema.dk vokser og opslår en ny fuldtidsstilling i support efter nytår, men har allerede nu brug for flere kræfter og har derfor ansat Kirsten Lanng (51) i en midlertidig stilling som supporter over for brugere af Musskema.dk’s elektroniske musskemaer og øvrige digitale ledelsesværktøjer. Kirsten Lanng har en master i HR og akademifag i HR og har tidligere været bl.a. HR-chef i Jobdk og direktionssekretær.

Jesper Kristian Jacobsen overtager den 1. oktober posten som adm. direktør for Per Aarsleff Holding A/S. Han overtager efter Ebbe Malte Iversen, der går på pension. Jesper Kristian Jacobsen blev ansat i Per Aarsleff A/S i 1995 og har siden 2016 været medlem af koncerndirektionen. Koncerndirektionen vil herefter bestå af administrerende direktør Jesper Kristian Jacobsen, viceadministrerende direktør Lars M. Carlsen og koncernøkonomidirektør Mogens Vedel Hestbæk.

Lars Ry Jørgensen er blevet valgt ind i bestyrelsen for El:Con A/S.

I HP Alarm A/S er Lisbet Harlov Mejlgaard indtrådt i bestyrelsen. Jonas Tømming er udtrådt af bestyrelsen.

Rami Jensen er indtrådt som ny direktør og medlem af bestyrelsen for ID Furniture Franchising A/S. Michael August Bonde Christiansen er fratrådt begge poster. Martin Krogh har i bestyrelsen erstattet Mark Wodstrup Betzer.

Kenth-Henry Karlsen har overtaget direktørposten i TeleFinans Danmark A/S efter Thomas Nortvig Christensen. Johnny André Thilesen er blevet valgt ind i bestyrelsen.

Randi Juul-Olsen er tiltrådt som direktør i Cubion. Hun har arbejdet i Cubion siden 2004 og har været partner siden 2011. Hun overtager direktørposten fra Troels Møller, der har været direktør i virksomheden i 10 år og som var en af 8 medstiftere af virksomheden i 2004. Han fortsætter i Cubion både som chefkonsulent og som bestyrelsesformand.

Formuepleje har ansat Stinne Melanchton Betinger som direktionsassistent og IR Manager med direkte reference til den daglige ledelse i Formuepleje. Desuden er Bettina Movang udnævnt til ejendomsinvesteringschef.

Thomas Duedahl (50) tiltræder den 1. september i en nyoprettet stilling som projektdirektør i Colliers International. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør og partner i Midtconsult.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Forslag til et højhus på Hængslet igen

Søren Møller
Hvorfor lytter ingen til det gennemarbejdede forslag til en smuk måde at bebygge Hængslet, som Fællesrådet for Aarhus Ø har lavet?

Debat: Sundhedsministeren gav mig en bredside - her kommer fakta

Camilla Fabricius
I JP Aarhus forleden giver sundhedsminister Ellen Trane Nørby mig en ordentlig bredside på baggrund af et indlæg, jeg har skrevet om ministerens underfinansiering af et landsdækkende psykiatrisk akutberedskab.

Debat: Kvalitet i folkeskolen handler ikke om sted

Jan Petersen (S), Mads Nikolajsen (SF)
Der er flere svar på, hvorfor overbygningsklasser skal samles.
Aarhus' historie

Tidligere politichef: Den sag glemmer jeg aldrig

Tidligere chefkriminalinspektør Allan Lund stod i 2003 i spidsen for efterforskningen af den dengang meget omtalte voldtægtssag fra Botanisk Have i Aarhus. Han tænker stadig på den uopklarede sag, selv om han nu er gået på pension.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere
Søvn er afgørende for studiepræstationen
For lidt søvn kan både gå ud over koncentration, humør og indlæringsevne. Og faktisk kan dele af hjernen sove, mens kroppen egentlig er vågen. 
Se flere
Søvn er afgørende for studiepræstationen
For lidt søvn kan både gå ud over koncentration, humør og indlæringsevne. Og faktisk kan dele af hjernen sove, mens kroppen egentlig er vågen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her