Annonce
JP Aarhus 20 år
Erhverv

Højbjerg-virksomhed flytter til Stilling

Ambiente forventer, at byggeriet ved Stilling står klar allerede til sommer næste år. Visualisering: Ardess

Messe- og indretningsfirmaet Ambiente A/S, der siden 2011 har haft base i Højbjerg, har købt en knap 30.000 kvm stor erhvervsgrund mellem DIS og Freja i Stilling til opførelse af nyt firmadomicil ved motorvejen. Det første spadestik tages til september, og byggeriet forventes færdigt i sommeren 2019.

»I løbet af de seneste fire år har vi vokset mere end 60 pct., så vi har brug for væsentlig mere plads og bedre logistiske forhold for at kunne fortsætte væksten,« forklarer adm. direktør Michael Skjødt i en pressemeddelelse.

På grunden opfører Ambiente et 12.500 kvm atriumdomicil med administrations-, lager- og produktionsbygning med en lukket facade mod motorvejen. Med en forskydning i bygningens længderetning åbner domicilet sig op mod Ørstedsvej, således hovedindgangen placeres parallelt med motorvejen.

Byggeriet er tegnet i samarbejde med arkitektfirmaet Ardess, mens KT Erhvervsbyg er valgt som totalentreprenør.

JP Aarhus

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Forslag til et højhus på Hængslet igen

Søren Møller
Hvorfor lytter ingen til det gennemarbejdede forslag til en smuk måde at bebygge Hængslet, som Fællesrådet for Aarhus Ø har lavet?

Debat: Sundhedsministeren gav mig en bredside - her kommer fakta

Camilla Fabricius
I JP Aarhus forleden giver sundhedsminister Ellen Trane Nørby mig en ordentlig bredside på baggrund af et indlæg, jeg har skrevet om ministerens underfinansiering af et landsdækkende psykiatrisk akutberedskab.

Debat: Kvalitet i folkeskolen handler ikke om sted

Jan Petersen (S), Mads Nikolajsen (SF)
Der er flere svar på, hvorfor overbygningsklasser skal samles.
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her