Annonce
JP Aarhus 20 år
Erhverv

Brødfirma lukker for private kunder

Smartbake satser nu benhårdt på erhvervsmarkedet.

Virksomheden Smartbake, der hører hjemme i Hasselager, lukker nu helt ned for salg af brød og dej til private, som ellers var udgangspunktet for virksomheden. Smatbake blev grundlagt i 2017 som en onlineforretning, hvor private kunne bestille kasser med brød bragt til døren, som man kender f.eks. Aarstiderne.com inden for frugt og grønt.

Siden har Smartbake udviklet sig til en produktionsvirksomhed med fokus på erhvervsmarkedet. I foråret skød eksterne investorer penge i foretagenet, hvilket blev materialiseret i nye produktionshaller i Hasselager.

At Smartbake stopper det direkte salg til private, betyder ikke, at man ikke længere kan få deres brød bragt til døren. Det vil i fremtiden kunne ske gennem RetNemt Måltidskasser, der hver uge leverer over 50.000 måltidskasser til danskerne.

»Vi kommer derfor til at øge vores salg ganske betragteligt, og jeg glæder mig meget til vores nye samarbejde,« siger Karsten Leed, partner og salgsdirektør i Smartbake Bakery Group i en pressemeddelelse.

Medstifter og formand for Smartbake, Steffen Bagge, betragter aftalen med RetNemt som en milepæl for selskabet.

»Vi har dermed sagt farvel til privatmarkedet og retter nu entydigt fokus mod danske erhvervskunder i Danmark - og fra 2019 også svenske og norske,« konstaterer han.

JP Aarhus

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere
Restaurantanmeldelse: Karruseltur på Aarhus' nye restaurant og vinbar
Der er masser af god vilje og entusiasme, men for nærværende væsentlig mindre kompetence at finde på Aarhus’ nye franskorienterede spisested. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her