Annonce
JP Aarhus 20 år
Erhverv

Kaufmann har åbnet ny butik i Aarhus

Sune Pedersen er ny butikschef for Kaufmann i Bruuns Galleri. Han kommer fra en anden stilling i kæden. Pr-foto

Den aarhusianske herretøjskæde Kaufmann har åbnet trejde butik i Aarhus. Det er sket i Bruuns Galleri i en 200 m2 stor butik på Plan 2.

»Vi har gennem flere år ønsket os en Kaufmann-butik i Bruuns Galleri, men det er først blevet muligt nu, da Jesper Hannesbo har valgt at afstå sin Mr-butik,« siger direktør Henrik Kaufmann.

30-årige Sune Pedersen fra Aarhus er ansat som butikschef, og han er rekrutteret internt i Kaufmannkoncernen. Sune Pedersen har de seneste otte år arbejdet i Quint-kæden.

»Det er en stor fordel, at tre af mine nye kolleger er fuldt med fra Mr Hannesbo, så de kunder der har været vant til at handle her stadig kan blive rådgivet af de samme som tidligere,« siger Sune Pedersen.

Der vil i alt være seks ansatte i den nye Kaufmann butik.

Siden Henrik Kaufmanns farfar Axel Kaufman i 1908 åbnede en lille tøjbutik i Ryesgade i Aarhus, er kæden vokset og omfatter nu 20 butikker fordelt rundt om i landet.

Claus Brændgaard, chef for Bruuns Galleri, er glad for, at Kaufmann er flyttet ind.

»Det er helt naturligt, at en Aarhus-virksomhed som Kaufmann er repræsenteret i Bruuns Galleri med deres herretøjs-koncept. Deres værdier og tilgang til at drive forretninger ligger helt i tråd med den måde, vi driver Bruuns Galleri på,« siger han.

JP Aarhus

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Tvivlsomme forudsætninger for brutale nedskæringer

Keld Hvalsø, Lone Norlander
Byrådet i Aarhus bør aflyse den store nedskæringsrunde, som brutalt vil ramme skoler, daginstitutioner, ældre, udsatte grupper, kulturlivet og mange andre.
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Biler
Audis nye elbil vender op og ned på bilnørders sprogbrug
Glem alt om hestekræfter, ventilløft og drejningsmoment. Fremtidens bilnørder snakker om rekuperation, ladetider og vandkølede elektriske drivaksler. Vi var med, da Audi lancerede en af de hidtil mest avancerede af slagsen. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her