Annonce
JP Aarhus 20 år
Erhverv

Aarhus-kok nomineret til pris for fællesspisning

Christian Bøjlund strår bag Frederiksgade 42 og et projekt for fællesspisning på Frederiksbjerg. Foto: Casper Dalhoff

Christian Bjørnlund, kok og ejer af restauranten Frederiksgade 42, er nomineret til en såkaldt Generation Food Award i kategorien "Enjoy together - mere fællesskab og nærvær". Det sker som anerkendelse af hans arbejde med at etablere et fællesspisningskoncept i fællescentret på Frederiksbjerg. Fællesspisningen har eksisteret siden 2016, hvor interesserede den første mandag i hver måned kan få et måltid delemad for 85 kr. Der er stor interesse for at deltage, og langt de fleste mandage meldes det, at alle 250 pladser er udsolgte.

»Mad kan bringe mennesker sammen, få dem til at tale sammen og gøre nærværet mere relevant. Jeg synes endda, at mad kan være med til at nedbringe barrierer,« siger Christian Bjørnlund.

Det er Arla, der står bag prisen, der består af seks kategorier. En jury finder vinderne af hver kategori, der offentliggøres den 31. august.

JP Aarhus

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere
Restaurantanmeldelse: Karruseltur på Aarhus' nye restaurant og vinbar
Der er masser af god vilje og entusiasme, men for nærværende væsentlig mindre kompetence at finde på Aarhus’ nye franskorienterede spisested. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her