Annonce
JP Aarhus 20 år
Erhverv

Østjysk vinkæde åbner butik nummer 32

Detailkæden Vinoble, hvis hovedsæde ligger i Hinnerup, åbner nu butik nummer 32 og nummer 33 er på vej. Det sker trods et stigende pres fra supermarkedskæderne, forklarer Niels Nørgaard, partner og salgsansvarlig i Østjysk Vinforsyning.

»Udviklingen i omsætningen har om ikke været faldende, så i hvert fald stillestående. Alligevel er vort salg til specialhandlen steget,« siger han i en pressemeddelelse.

Han forklarer, at flere selvstændige butiksindehavere har valgt kæden til, og at man har fokus på konstant at have nye varer på hylderne. Og mens avancen på vin er presset i et konkurrencepræget marked, ser det anderledes ud med spiritus.

»Spændende former for spiritus, især gin og rom, er også i vælten, så det skal vi også have på hylden til butikkerne. Det er også noget, kunderne gerne giver en god pris for, så avancen er bedre end på vin,« forklarer Niels Nørgaard.

Butik nummer 32 er netop åbnet i Svendborg, mens nummer 33 er på vej i hovedstadsområdet.

JP Aarhus

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
2.000 beboere i Ceresbyen i 2019
Ceresbyen får 1.100 lejligheder og er lige nu begunstiget af gode konjunkturer. Nybolig oplever stor efterspørgsel efter lejligheder i Ceresbyen, og den samme tendens mærker Home på Kanalhusene i Aarhus Ø.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen

På skraldejagt i skovbunden

En gruppe børn og voksne var søndag formiddag ude og samle affald i Riis Skov på foranledning af familiemediet "Børnenes Aarhus".
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Sundhedsministerens psykiatriplan får kun én enkelt stjerne

Mikkel Rasmussen, Camilla Fabricius
Regeringen må åbne en dialog om, hvilke funktioner den mener, at psykiatrien måske skal undvære, og om hvilke samfundsøkonomiske og menneskelige omkostninger disse prioriteringer vil have.

Debat: Man behandler da en ældre dame ordentligt, gør man ikke?

Michael Dohn Sørensen
De uheldige episoder var en kærkommen lejlighed. Der var jo igangsat en redningsplan, men den efterlader nu indtrykket af blot at være spil for galleriet.
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her