Annonce
JP Aarhus 20 år
Erhverv

Østjysk vinkæde åbner butik nummer 32

Detailkæden Vinoble, hvis hovedsæde ligger i Hinnerup, åbner nu butik nummer 32 og nummer 33 er på vej. Det sker trods et stigende pres fra supermarkedskæderne, forklarer Niels Nørgaard, partner og salgsansvarlig i Østjysk Vinforsyning.

»Udviklingen i omsætningen har om ikke været faldende, så i hvert fald stillestående. Alligevel er vort salg til specialhandlen steget,« siger han i en pressemeddelelse.

Han forklarer, at flere selvstændige butiksindehavere har valgt kæden til, og at man har fokus på konstant at have nye varer på hylderne. Og mens avancen på vin er presset i et konkurrencepræget marked, ser det anderledes ud med spiritus.

»Spændende former for spiritus, især gin og rom, er også i vælten, så det skal vi også have på hylden til butikkerne. Det er også noget, kunderne gerne giver en god pris for, så avancen er bedre end på vin,« forklarer Niels Nørgaard.

Butik nummer 32 er netop åbnet i Svendborg, mens nummer 33 er på vej i hovedstadsområdet.

JP Aarhus

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Skær ikke i knoglerne, og fokusér

Ole Husum
Når økonomien er under pres, er det nødvendigt at lave nogle kortsigtede besparelser.

Debat: Himmelbjergets helhedsplan: Det lukkede og tavse byråd

Anders Hougaard
Helhedsplanen angår i allerhøjeste grad vores natur og beskyttelsen af den. Men lige præcis de partier, som ellers markerer sig mest i forhold til naturbeskyttelse, har været totalt tavse.

Debatindlæg: Frit Forum Århus: Giv de studerende tag over hovedet

Sebastian Thomassen, Malthe Melskens
Det er helt afgørende for mennesker og især unge studerende, at man møder mennesker med forskellige socioøkonomiske baggrund.
Aarhus' historie

Seks bud: Her er menneskerne, der former Aarhus om 20 år

Mona Juul. adm. direktør, Envision A/S

Aarhus er en skøn by – også om 20 år. For det er mennesker, der former byen. Ikke omvendt.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her