Annonce
JP Aarhus 20 år
Erhverv

Schmidt Hammer Lassen Architects skal tegne hovedkvarter for kemikoncern

Illustration: Schmidt Hammer Lassen Architects

Materiale- og kemivirksomhed Solvay har valgt Schmidt Hammer Lassen Architects til at designe sit nye hovedkvarter i Bruxelles. Det vindende team, der også tæller det lokale firma Modulo Architects og VK Engineers, blev valgt efter en international konkurrence med deltagelse af OMA, Valode & Pistre, Wilmotte & Associés og Henning Larsen.

Vinderprojektet, der er et campus, skal signalere et skifte for Solvay i retning af en mere åben, bæredygtig kultur som led i en markant omdannelse af virksomhedens forretningsportefølje. Den nye bygning, der er placeret på et 22 hektar stort område, som siden 1953 har huset mange af Solvays aktiviteter, bliver ikke et traditionelt domicil, men snarere et flydende og kollaborativt sted, hvor medarbejdere og teams kan samskabe og interagere, forklarer Schmidt Hammer Lassen.

»I de indledende faser blev det klart, at en kompakt bygning med fælles indgang til et imponerende atrium ville give alle, der besøger hovedkvarteret, mulighed for at dele den samme unikke oplevelse af bygningen og skabe en stærk følelse af at høre til,« siger Tiago Pereira, Partner i Schmidt Hammer Lassen.Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Brøndsløjfen

John Andersen

Debat: 80 klager over Northside er 80 for mange

Brian Nielsen
Jeg vil gerne slå fast, at Aarhus Kommune på ingen måde er faldet på halen for Northside, men at vi som festival er underlagt en række lydmæssige og lovmæssige krav, som vi overholder til punkt og prikke.
Aarhus' historie

Debat: ”Generation innovation” bygger et Aarhus i kraftig vækst

Bente Steffensen, direktør, Erhverv Aarhus

Aarhus er en havne- og handelsby. Det gælder også for år 2038, hvor ungdommen byder ind med flere innovative løsninger, der får erhvervsliv, forskning og befolkning til at vokse i fællesskab.

Vi må planlægge fremtiden – bedre

Af Keld Laursen, direktør i Brabrand Boligforening

Er vi i dag – i 2018 – på vej i den retning, som vi ønsker at vores by skal udvikle sig frem mod 2038?
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Bold Fairytale, Raw Refined og Balancing Act: Design-guruens tre begreber, som kommer til at tegne fremtiden
Tre store trends sætter dagsordenen de kommende år: Masser af farver, eventyr, kontraster af rå og forfinede materialer, opulent stil, runde former, balanceakt, overdådig luksus og masser af bæredygtighed samt ny teknologi. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her