Annonce
JP Aarhus 20 år
Erhverv

Schmidt Hammer Lassen Architects skal tegne hovedkvarter for kemikoncern

Illustration: Schmidt Hammer Lassen Architects

Materiale- og kemivirksomhed Solvay har valgt Schmidt Hammer Lassen Architects til at designe sit nye hovedkvarter i Bruxelles. Det vindende team, der også tæller det lokale firma Modulo Architects og VK Engineers, blev valgt efter en international konkurrence med deltagelse af OMA, Valode & Pistre, Wilmotte & Associés og Henning Larsen.

Vinderprojektet, der er et campus, skal signalere et skifte for Solvay i retning af en mere åben, bæredygtig kultur som led i en markant omdannelse af virksomhedens forretningsportefølje. Den nye bygning, der er placeret på et 22 hektar stort område, som siden 1953 har huset mange af Solvays aktiviteter, bliver ikke et traditionelt domicil, men snarere et flydende og kollaborativt sted, hvor medarbejdere og teams kan samskabe og interagere, forklarer Schmidt Hammer Lassen.

»I de indledende faser blev det klart, at en kompakt bygning med fælles indgang til et imponerende atrium ville give alle, der besøger hovedkvarteret, mulighed for at dele den samme unikke oplevelse af bygningen og skabe en stærk følelse af at høre til,« siger Tiago Pereira, Partner i Schmidt Hammer Lassen.Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Navne i spil
Her får du et udvalg af de seneste jobskifter i Østjylland.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen

På skraldejagt i skovbunden

En gruppe børn og voksne var søndag formiddag ude og samle affald i Riis Skov på foranledning af familiemediet "Børnenes Aarhus".
Kommentar
Debatindlæg
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her