Seneste Erhverv
27.11

Fyrede medarbejdere får hjælp til at komme videre

Salling Group har i en fyringsrunde afskediget 173 medarbejdere. Knap 700.000 kr. skal nu bruges til opkvalificeringskurser for dem, der har brug for det, så de kan hjælpes hurtigt tilbage på arbejdsmarkedet.
Aarhus lige nu
Forsiden lige nu
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Hvad kan DBU tilbyde Aarhus?

Ole Friis Sørensen

Debat: Lykketoft er jo uvenlig

Morten Balling
Aarhus' historie

En omvej mod toppen

Thorkild Simonsen måtte omkring en højskole på Sjælland og et seminarium i Ribe, inden han indledte turen mod toppen i Aarhus. Her fik et særligt møde afgørende betydning.
Aarhus sådan set
Sagnkongernes Lejre er en historisk totaloplevelse
På et meget lille geografisk område ligger fortidsminderne tæt i landskabet foruden et museum og et forsknings- og formidlingscenter, som snart kan præsentere Danmarks største rekonstruerede vikingehal. 
Se flere
Bolig
Fugle i vinterhaven
Her i vintermånederne kan vi hjælpe fuglene gennem den kolde tid med fodring både i haver og på altaner. Det er heller ikke for tidligt at sørge for gode redesteder. 
Se flere
Viden
Overbeviste forskere: Sådan blev dinosaurerne udryddet
Asteroideteorien vinder over vulkanteorien, siger et forskerhold. Til gengæld havde vulkanerne senere et stort ansvar for livets udvikling. 
Se flere
Hvordan kan det blive endnu bedre at bo på Mols og Helgenæs?
Et ungdomshus, et folkekøkken eller måske en legestue for børn? Søndag afholdt organisationen Mols i Udvikling borgermøde for at drøfte, hvordan Mols og Helgenæs fremover kan blive et endnu bedre sted at bo. 
Se flere