Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

Wammen får barn med partifælle

Nicolai Wammen blev for tre uger siden far til en dreng. Moren er tidligere folketingsmedlem.

Europaministeren Nicolai Wammen har fået en søn for tre uger siden. Moren er Julie Rademacher, tidligere folketingsmedlem for Socialdemokratiet. Det skriver Århus Stiftstidende onsdag.

Wammens og Rademachers søn kom til verden 9. oktober på Rigshospitalet i København. Han var 52 centimeter lang med en kampvægt på 3.606 gram.

Drengen hedder Carl Rademacher Wammen.

Bestemt ikke planlagt

Graviditeten var bestemt ikke planlagt, oplyser Wammen til avisen. De nærmere detaljer om, hvordan de to har mødt hinanden, holder parret for sig selv.

De to har kendt hinanden i mange år og er venner, men ikke kærester. De to nybagte forældre bor ikke sammen og har heller ingen planer om at blive en traditionel kernefamilie med far og mor under samme tag.

Moderne forældre

- Vi er moderne forældre, hvor far og mor ikke bor sammen, men er sammen om at være forældre med et fælles ansvar, siger Nicolai Wammen til Århus Stiftstidende.

- Vi kommer til at skulle dele Carl. Lige nu er han mest sammen med sin mor, men når han bliver lidt ældre, kommer han til at være noget af tiden hos mig, siger den tidligere Aarhus-borgmester til avisen.Ritzau
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen

På skraldejagt i skovbunden

En gruppe børn og voksne var søndag formiddag ude og samle affald i Riis Skov på foranledning af familiemediet "Børnenes Aarhus".
Kommentar
Debatindlæg

Debat: EU-romantisk idealisme

Henrik Ræder Clausen
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Med luksusliner gennem Norges vilde kystlandskaber
Krydstogter kan noget helt specielt, hvis man gerne vil opleve flere feriedestinationer på én gang. Men med Silver Spirit bliver den vanedannende gode mad og det meget høje serviceniveau også en del af oplevelsen. 
Se flere
Biler
Legendarisk Jeep kører ind i fremtiden
Jeep Wrangler har stort set ikke ændret sig siden slutningen af 1980’erne, men næste år kommer klassikeren i en ny udgave. Essen er stadig den gamle Jeep tilsat mere komfort og et design med glimt i øjet. 
Se flere
Spånplade: Hele Danmark arbejder for Kronospan
Når danskerne afleverer træ på den lokale genbrugsstation, arbejder de for Kronospan i Pindstrup, der fabrikerer spånplader til bl.a. køkkener, skriveborde og gulve. For når Kronospan fremstiller spånplader, er 75 procent af træet genbrugstræ, hvor rigtig meget af det stammer fra landets genbrugsstationer. Der er penge i genbrug – en omsætning på ca. 500 mio. kr. årligt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her