AGF

AGF-debutant: »Det gør ondt i hjertet«

André Riel og AGF skuffede mod Randers FC, der vandt 4-1 i Aarhus.

AGF’s nye angriber, André Riel, hentet i Helsingør, debuterede mod Randers FC, man havde intet at glæde sig over bagefter. For gæsterne vandt 4-1.

»Det var ikke godt nok. Der var intet, der var godt nok. Det var ærgerligt, at vi skulle skuffe alle dem, der kom til kampen. Det gør ondt i hjertet. Jeg ved ikke, hvad der gik galt. Alt, tror jeg. Det var ikke noget, der fungerede. Jeg var langt fra farlig nok. Vi skal score mange mål, hvis vi lukker fire mål ind. Vi var ikke skarpe nok felterne i dag,« konstaterede angriberen.

Vandt 4-1 over AGF: Så stemplede Randers FC for alvor ind

Forsvarsspilleren Jesper Juelsgård var bestemt heller ikke imponeret sit eget og holdets indsats.

»Vi dækkede ikke ordentligt op. De scorede på to omstillinger og to dødbolde. Vi har lukket godt af i fire kampe inden. Det er svært at svare på, hvad der gik galt. Det var mange ting. Vi vandt ikke duellerne, vi fik ikke samlet op i feltet på andenbolde. Det handlede ikke kun om, at de scorede, det handlede også om, at vi ikke fik sat vores spil. Vi fik slet ikke struktur på vores spil « sagde Jesper Juelsgård, som sammen med sine holdkammerater i næste runde af Superligaen skal op mod topholdet FC Nordsjælland på udebane.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Skæbnetime for folkeskolen

Janus Boye, medlem af hovedbestyrelsen i landsforeningen Skole og Forældre, Aarhus | Henrik Vinther Olesen, folketingskandidat (R), Aarhus
Stadig flere vælger folkeskolen fra, og ændrer vi ikke kurs, er spørgsmålet: Vil du savne folkeskolen, når den ikke længere er her?

Debat: Præcisering om letbanen til Harlev

Hans Jakobsen, Araliavej 15, Harlev
Letbanen skal naturligvis ikke ødelægge midtbyen i Aarhus, når banegården er flyttet til Firkløveret, så ligger skinnerne klar fra Aarhus H ud til Brabrand. Herfra skal de blot videreføres til Harlev.
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Analyse: Hvor skal vi hen, Aarhus?

Analyse: Den 1. januar begyndte den nye byrådsperiode for det nyvalgte byråd i Aarhus Kommune. Men hvad bliver de 31 lokale politikeres udfordringer i de kommende fire år? JP Aarhus kommer her med et bud på byrådets fem væsentligste opgaver.
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her