AGF

Flot langskud sikrer AGF god forårsstart i Hobro

I en rodet forestilling i Alka Superligaen scorede Tobias Sana AGF's mål i sejren på udebane over Hobro.

AGF startede kampen med en ny angrebskonstellation bestående af Mustapha Bundu og Tobias Sana, og sidstnævnte endte med at blive kampens eneste målscorer med et flot mål efter pausen. Foto: Henning Bagger/Scanpix
AGF

AGF fik mandag aften en god start på forårssæsonen, da det på udebane blev til sejr på 1-0 over Hobro i Alka Superligaen.

AGF er fortsat nummer 11 i ligaen, men med sine 22 point er der nu kun fem point op til top-6, der udløser en plads i mesterskabsslutspillet.

Trods nederlaget holder Hobro sig på sjettepladsen med 27 point.

Matchvinder Sana om angrebsmakker: Han er som en lillebror for mig

Hverken hjemmeholdet fra Hobro eller gæsterne fra AGF havde vundet i de tre seneste kampe i ligaen, og det satte sit præg på kampen, der aldrig blev en flot spillet kamp.

AGF startede kampen med en ny angrebskonstellation bestående af Mustapha Bundu og Tobias Sana, og sidstnævnte endte med at blive kampens eneste målscorer med et flot mål efter pausen.

Det nye makkerpar voldte fra begyndelsen af kampen Hobro problemer, uden at gæsterne dog fik spillet sig til de store muligheder.

Værterne havde i indledningen af opgøret store problemer med at holde fast på bolden, og det resulterede i en rodet åbning på kampen, hvor de store chancer udeblev.

Som halvlegen skred frem, kom hjemmeholdet bedre med, men AGF var farligst.

Efter en god halv time burde det være blevet til en føring til gæsterne, da Pierre Kanstrup modtog bolden i Hobros felt. I helt fri position hamrede AGF-anføreren dog bolden over.

AGF skulle få endnu en god mulighed i slutningen af halvlegen. Tobias Sana fik chancen for at sikre AGF en pauseføring, men svenskeren fik ikke udnyttet et frispark midt for mål.

Kampen åbnede sig mere op efter pausen, og der var gode tilbud til begge hold i starten af anden halvleg. Som i første halvleg manglede skarpheden dog i de afgørende situationer.

Hobros topscorer bekymrer sig ikke om måltørke

Efter 65 minutter blev dødvandet dog brudt, da AGF's Tobias Sana tog et træk ind i banen og flot sparkede bolden ind bag en sagesløs Jesper Rask i Hobros mål til en 1-0-føring til gæsterne.

AGF fik muligheden for at øge føringen, da Mustapha Bundu fik testet Jesper Rask, der hev en fodparade frem.

Trods optræk til flere muligheder kom der ikke flere mål, og Hobro har nu blot fået et point i de seneste fire kampe.

I næste runde skal Hobro til Randers, mens AGF hjemme får besøg af Sønderjyske.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Friheden er etisk begrundet

Filip Steffensen, næstformand, Liberal Alliances Ungdom, Aarhus, Langballevej 134, Mårslet

Debat: Nedrivning løser ikke parallelsamfund

Britt Bager, boligordfører for Venstre, valgt i Østjyllands Storkreds
Jeg kan love, at der vil være langt flere konkrete redskaber i regeringens udspil end et par nedrivninger hist og her.

Åbent brev: Presser Aarhus Kommune retsstillingen for at spare penge på børn med handicap?

Charlotte Jensen, | Kis Holm Laursen, | Gro Nielsen, | Claus Thomasbjerg, | Marianne Banner, | Nina Rasmussen, | Rikke Ingemann, | Conni Andersen, | Anne Kjeld Pedersen, | Viggo Jonasen, | Tomas Bjørn Pedersen, | Morten Olesen, | Jan Østergaard, mangeårig bisidder i handicapsager og til daglig chefanklager
Åbent brev til politikerne i Aarhus Byråd – med håb om en konstruktiv dialog, og at handicappede børn kan komme på den politiske dagsorden i Aarhus Byråd på et oplyst og velunderbygget grundlag.
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her