*

Restauranter

Spisesucces indtager Aarhus

Bestil bord på dagen og spar en tredjedel af prisen. Sådan lyder succesfuldt spisekoncept, som nu er kommet til Aarhus.

Restaurant Komfur. Foto: Jan Dagø

Hvis du skal ud og spise i aften og endnu ikke har bestilt bord, kan der være penge at spare.

Spisesitet earlybird.dk er netop kommet til Aarhus og er inspireret af afbudsrejser, som sikrer, at flyene bliver fyldt op ved at sælge de sidste billetter billigere. Hos earlybird.dk er rejseselskaberne bare skiftet ud med restauranter, som kan sætte deres sidste ledige borde til salg på dagen, mens gæsterne får skåret en tredjedel af prisen.

15 restauranter er med

»Det er helt naturligt at udvide til Aarhus, da byen bugner af gode spisesteder. Samtidig har vi fået mange henvendelser fra folk og restauratører, der gerne vil have Early Bird til Aarhus,« siger Brian Köster, der sammen med Martin Aleth står bag konceptet.

I København har mere end 50.000 mennesker benyttet sig af tilbuddene fra nogle af hovedstadens spisesteder – bl.a. flere Michelin-anbefalede restauranter.

I Aarhus har earlybird.dk lavet aftaler med 15 restauranter indtil videre – heriblandt Restaurant Dauphine, Sechzehn, Restaurant Komfur og Sans med Früd.

Konceptet blev lanceret i København i 2011, blev udvidet til Nordsjælland sidste år og er altså nu kommet til Aarhus. Earlybird.dk samarbejder med mere end 75 restauranter i alt.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Skal ældre og syge uden pårørende overlades til sig selv?

Anette Nellemann Pedersen, sygeplejerske, stud.cand.jur., Aarhus Universitet
3/9 bragte jp.dk en artikel med overskriften: ”Hver anden pårørende hjælper deres ældre og syge, hver dag eller flere gange om ugen”.

Debat: Frustrationer efter fodboldkampen AGF-Lyngby – en hån mod spillets ånd

Ole Juul, tidl. sognepræst, skribent og foredragsholder, Lilleåvænget 6, Hadsten
Mandag aften blev en aldeles uforløst stund, og ærgrelsen over, at en dommer, der åbenbart intet fornemmer af spillets ånd, med en så tåbelig kendelse ødelagde aftenen, sidder i mig endnu.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her