Restauranter

China Wok House er flyttet

I mere end 40 år har China Wok House forsynet aarhusianerne med sprøde forårsruller og dybstegte rejer. Nu er restauranten flyttet ned til åen.

Aarhus’ ældste kinesiske restaurant, China Wok House, har skiftet adresse til Åboulevarden 64. Foto: Ida Munch

En æra er forbi. Siden 1976 har den kinesiske restaurant China Wok House ligget på hjørnet mellem Søndergade og Sønder Allé i hjertet af strøget. Restauranten, der var den første i Danmark til at sælge China-bokse, flyttede den 29. juli til Åboulevarden 64.

Bestyrer Carsten Cheung oplyser, at skiftet sker på grund af, at lokalerne i Søndergade ikke længere er til rådighed.

»Det bliver selvfølgelig anderledes at have restauranten ved åen i stedet. Jeg tror og håber dog på, at vi kan gøre det bedre hernede. Vi valgte at flytte restauranten og altså ikke lukke den, fordi vi tror på vores brand,« siger han.

Restauranten satser på at køre det samme koncept med nye tiltag. Kinesisk streetfood skal nu på menuen, og prioriteterne er bedre buffet og China-bokse. Personalet er også intakt.

»Vi gør det bedre hver dag og mangler stadig præcist at finde ud af, hvordan det nye sted skal være. Vi håber, at det hele vil være på plads i 2018,« siger Carsten Cheung.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Skæbnetime for folkeskolen

Janus Boye, medlem af hovedbestyrelsen i landsforeningen Skole og Forældre, Aarhus | Henrik Vinther Olesen, folketingskandidat (R), Aarhus
Stadig flere vælger folkeskolen fra, og ændrer vi ikke kurs, er spørgsmålet: Vil du savne folkeskolen, når den ikke længere er her?

Debat: Skolereformen skal tage højde for børns alder

Renie Schriver Bahn, Ternevej 2, Risskov
Efter at have set en meget oplysende udsendelse på DR2 7/1, ”Kroppens hemmeligheder: At vokse”, hvori det bl.a. blev oplyst, at børn vokser ekstremt hurtigt fra 0-1 år, afløst af en meget hurtig vækst indtil ca. 8-9 år, tænker jeg på de små førskolebørn og 0., 1. og 2. klasse.
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Analyse: Hvor skal vi hen, Aarhus?

Analyse: Den 1. januar begyndte den nye byrådsperiode for det nyvalgte byråd i Aarhus Kommune. Men hvad bliver de 31 lokale politikeres udfordringer i de kommende fire år? JP Aarhus kommer her med et bud på byrådets fem væsentligste opgaver.
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her