Restauranter

Hotel Royal udvider med ny bistro

En billigere bistro åbner i Hotel Royal til august.

Restaurant Royal har plads til omkring 20 gæster, men snart åbner Bistro Royal med plads til yderligere 60 gæster. Arkivfoto: Bjørn Marcus Trappaud

Fra 1. august bliver Hotel Royal udvidet med en helt ny bistro. Der vil både være lavere priser og mere plads.

»Vi vil gerne ud og vise aarhusianerne, at det ikke er dyrere at spise herinde end alle andre steder. Nu er det jo en studenterby, så der skal være lidt for enhver hernede,« siger køkkenchef Jack Cramer.

Han fortæller, at menuen bl.a. bliver mere lettilgængelig i priserne end restauranten, som fortsætter i samme stil som hidtil med »fine dining«.

Kongemåltid i et sidegemak

Bistroen rykker op til atriummet, hvor der er plads til 60 gæster, og som nu bliver brugt til morgenmadsservering for hotellets gæster og arrangementer, som f.eks. ved bryllupper.

Både morgenmad og arrangementer bliver der ved med at være i atriummet, og derfor har bistroen kun åbent fra tirsdag til fredag i aftentimerne.

Favoritsted: På taget af Hotel Royal slipper man for Midtbyens larm og trængsel

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: P-vagt drev borgerjagt

Regner Laursen, Kløvervej 4, Hammel

Opråb fra 23-årig: Den danske præstationskultur er sygelig

Katrine Læbo, studerende, statskundskab, Børglumvej 25, Risskov
Der er for stort et fokus på præstationer og for lidt på, hvem man er som person.
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere
Test af 4 soundbars: Klip kablerne i tv-stuen
Hjemmebio er stadig bedst med ordentlig surround-lyd. Men det må gerne være praktisk – som med disse soundbars, der har trådløse baghøjttalere. 
Se flere
Test af 4 soundbars: Klip kablerne i tv-stuen
Hjemmebio er stadig bedst med ordentlig surround-lyd. Men det må gerne være praktisk – som med disse soundbars, der har trådløse baghøjttalere. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her