Restauranter

Burgerglad brandmand fik afværget brand i populær burgerbar

The Burger Shack på Frederiksgade håber på at kunne åbne igen på onsdag.

Mandag aften gik der ild i emhætten hos burgerbaren The Burger Shack på Frederiksgade. Foto: Jesper Bruun

Et brandfilter i en emhætte fungerede ikke efter hensigten, og derfor gik der mandag aften klokken 20 ild i køkkenet hos The Burger Shack på Frederiksgade i Aarhus. Dog var burgerbaren så heldige, at have en kyndig fagperson på stedet, da der gik ild i emhætten.

»Vi var så heldige, at en af vores stamgæster, som tilfældigvis var derinde, er brandmand. Han så med det samme, hvordan det begyndte at ose, og evakuerede stedet, inden nogle andre nåede at reagere,« siger Philip Kejser Nykjær, kæde- og marketingschef i The Burger Shack.

Ejeren af burgerbaren fortæller, at de føler sig yderst heldige for netop den gæst, men kan dog ikke oplyse gæstens navn.

Sprængt vandrør skaber problemer i Bruuns Galleri

Da der gik ild i emhætten var der næsten fuldt hus i de små lokaler på Frederiksgade. Der var i alt 10 gæster til lokalernes 12 pladser. Gæsterne blev evakueret, men der var dog ingen, der var kommet til skade.

Mandag aften gik der ild i emhætten hos burgerbaren The Burger Shack på Frederiksgade. Foto: Jesper Bruun

Skaderne nåede hele vejen op igennem skorstenen, og der har både mandag aften og tirsdag morgen været et hold på stedet for at rydde op og reparere skader efter branden. Ifølge Philip Kejser Nykjær er det udredende arbejde ved at blive udført, og de håber på igen at kunne åbne onsdag.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Østjyllands Brandvæsen.

Brand spærrede dele af havnen i Aarhus

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Skæbnetime for folkeskolen

Janus Boye, medlem af hovedbestyrelsen i landsforeningen Skole og Forældre, Aarhus | Henrik Vinther Olesen, folketingskandidat (R), Aarhus
Stadig flere vælger folkeskolen fra, og ændrer vi ikke kurs, er spørgsmålet: Vil du savne folkeskolen, når den ikke længere er her?

Debat: Skolereformen skal tage højde for børns alder

Renie Schriver Bahn, Ternevej 2, Risskov
Efter at have set en meget oplysende udsendelse på DR2 7/1, ”Kroppens hemmeligheder: At vokse”, hvori det bl.a. blev oplyst, at børn vokser ekstremt hurtigt fra 0-1 år, afløst af en meget hurtig vækst indtil ca. 8-9 år, tænker jeg på de små førskolebørn og 0., 1. og 2. klasse.
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Analyse: Hvor skal vi hen, Aarhus?

Analyse: Den 1. januar begyndte den nye byrådsperiode for det nyvalgte byråd i Aarhus Kommune. Men hvad bliver de 31 lokale politikeres udfordringer i de kommende fire år? JP Aarhus kommer her med et bud på byrådets fem væsentligste opgaver.
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her