Annonce
JP Aarhus 20 år
Restauranter

Burgerglad brandmand fik afværget brand i populær burgerbar

The Burger Shack på Frederiksgade håber på at kunne åbne igen på onsdag.

Mandag aften gik der ild i emhætten hos burgerbaren The Burger Shack på Frederiksgade. Foto: Jesper Bruun

Et brandfilter i en emhætte fungerede ikke efter hensigten, og derfor gik der mandag aften klokken 20 ild i køkkenet hos The Burger Shack på Frederiksgade i Aarhus. Dog var burgerbaren så heldige, at have en kyndig fagperson på stedet, da der gik ild i emhætten.

»Vi var så heldige, at en af vores stamgæster, som tilfældigvis var derinde, er brandmand. Han så med det samme, hvordan det begyndte at ose, og evakuerede stedet, inden nogle andre nåede at reagere,« siger Philip Kejser Nykjær, kæde- og marketingschef i The Burger Shack.

Ejeren af burgerbaren fortæller, at de føler sig yderst heldige for netop den gæst, men kan dog ikke oplyse gæstens navn.

Sprængt vandrør skaber problemer i Bruuns Galleri

Da der gik ild i emhætten var der næsten fuldt hus i de små lokaler på Frederiksgade. Der var i alt 10 gæster til lokalernes 12 pladser. Gæsterne blev evakueret, men der var dog ingen, der var kommet til skade.

Mandag aften gik der ild i emhætten hos burgerbaren The Burger Shack på Frederiksgade. Foto: Jesper Bruun

Skaderne nåede hele vejen op igennem skorstenen, og der har både mandag aften og tirsdag morgen været et hold på stedet for at rydde op og reparere skader efter branden. Ifølge Philip Kejser Nykjær er det udredende arbejde ved at blive udført, og de håber på igen at kunne åbne onsdag.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Østjyllands Brandvæsen.

Brand spærrede dele af havnen i Aarhus

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Tag selv vinen med
Vi koncentrerer os om maden, så sørger gæsterne for vinen, siger Le Basilic i Aarhus. Maden kunne nu godt trænge til mere opmærksomhed.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Sundhedsministeren gav mig en bredside - her kommer fakta

Camilla Fabricius
I JP Aarhus forleden giver sundhedsminister Ellen Trane Nørby mig en ordentlig bredside på baggrund af et indlæg, jeg har skrevet om ministerens underfinansiering af et landsdækkende psykiatrisk akutberedskab.

Debat: Kvalitet i folkeskolen handler ikke om sted

Jan Petersen (S), Mads Nikolajsen (SF)
Der er flere svar på, hvorfor overbygningsklasser skal samles.
Aarhus' historie

Tidligere politichef: Den sag glemmer jeg aldrig

Tidligere chefkriminalinspektør Allan Lund stod i 2003 i spidsen for efterforskningen af den dengang meget omtalte voldtægtssag fra Botanisk Have i Aarhus. Han tænker stadig på den uopklarede sag, selv om han nu er gået på pension.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere
Viden
Sygemeldte: Intensiv aktivering gør mere skade end gavn
Ny dansk forskning viser, at det ikke hjælper kun at skrue op for psykologtimer og genoptræning til sygemeldte - tværtimod. I stedet skal arbejdspladserne inddrages. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her