Annonce
JP Aarhus 20 år
Restauranter

Billetsalget åbnet til populært restaurantkoncept

Frederiksgade 42 er blandt de aarhusianske restauranter, der deltager i DinnerDays i uge 42. Arkivfoto: Joachim Ladefoged.

Restaurantfestivalen Dinner Days vender tilbage til Aarhus i uge 42. I år bliver det med flere restauranter end tidligere.

Restauranter som Skovmøllen, Fedet, Frederiksgade 42, Spiselauget og Globen Flakket deltager også i år, hvor man kan få tre retter fra 200 kr. Men en række nye spisesteder er også kommet til. Det gælder bl.a. Restaurant Anker, Hantwerk og Cu Cu.

Odder er også repræsenteret til DinnerDays i år med Green Vibe Burger & Bistro.

Billetsalget åbner den 5. september.

JP Aarhus

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Gå efter guldet i Kählers villa
Kähler Villa Dining i Aarhus har udviklet sin egen udgave af fællesspisning. Man kan vælge mellem sølv og guld og kan roligt gå efter den dyre løsning. Den er pengene værd, og man bliver ikke overrasket, når man betaler.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Store køretøjer bevæger sig også sidelæns

Georg Facius
En afgørende faktor overses ved ulykker med store, svingende køretøjer. Det burde undersøges nærmere.
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere
Mad kan sænke blodtrykket lige så godt som medicin
Vidste du, at du kan købe dig til et sundt blodtryk i et helt almindeligt supermarked? Hvad du konkret skal spise for at få et forhøjet blodtryk ned på fredeligt niveau, giver to danske læger svaret på i en ny bog, baseret på den nyeste forskning. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her