Annonce
JP Aarhus 20 år
Restauranter

Burgerkæde med fart på åbner på Frederiksbjerg

The Burger Shack fik Smagprisen 2018 for Aarhus' bedste burgersted. Prisen uddeles af Smag Aarhus, JP Aarhus samt Horesta. Foto: Joachim Ladefoged

Burgerkæden "The Burger Shack" åbnede i Frederiksgade i 2016 og findes i dag også på Trøjborg samt i en række jyske byer.

I slutningen af september åbner kæden sin trejde restaurant i Aarhus. Det sker på adressen Jægergårdsgade 57.

I sommer kårede læserne "The Burger Shack" til at være byens bedste burgersted, der dermed fik Smagprisen 2018 som uddeles af JP Aarhus, Smag Aarhus og Horesta.

»Der hersker ingen tvivl om at Aarhus har en helt særlig placering i vores hjerte. Vi elsker Aarhus og har et fantastisk forhold til vores mange kunder i byen. Men det forpligter også, derfor forsøger vi konstant at udvikle os, så vores burger altid har det samme høje niveau, men også at det skal være så nemt som muligt for vores kunder at få en burger hos os. Her passer vores nye butik i Jægergårdsgade perfekt,« siger Oskar Palsson, The Burger Shack.

Han oplyser, at det længe har været en drøm at åbne i gaden på Frederiksbjerg, der er er kendetegnet ved mange spisesteder.

»Med naboer som Mikkeller & St. Pauls Apothek kommer vi i fantastisk selskab og vi glæder os til at tilføre gaden en vaskeægte Burger Shack,« siger han.

JP Aarhus

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Nyt håb for Frederiksgade i Aarhus
Den er blevet kaldt Aarhus blindtarm, en gade med butiksdød og den lille gågade i Aarhus. Frederiksgade har gennem tiden haft mange navne, men nu mærker både forretninger og ejendomsmæglere en fremgang i kundeflow og udlejninger.
Tag selv vinen med
Vi koncentrerer os om maden, så sørger gæsterne for vinen, siger Le Basilic i Aarhus. Maden kunne nu godt trænge til mere opmærksomhed.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Spionchef: Danmarks nye cybervåben kan lamme fjendens systemer

Danmark skal med et arsenal af nye, hemmelige cybervåben være med helt »ude i den skarpe ende« på Nato-missioner, når de nye våben næste år tages i brug, siger chefen for Forsvarets Efterretningstjeneste, Lars Findsen, i et interview med Jyllands-Posten. Han erkender, at de nye våben kan medføre civile tab.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen

På skraldejagt i skovbunden

En gruppe børn og voksne var søndag formiddag ude og samle affald i Riis Skov på foranledning af familiemediet "Børnenes Aarhus".
Kommentar
Debatindlæg

Debat: EU-romantisk idealisme

Henrik Ræder Clausen
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her