Aarhus

Ung mand stukket med kniv i Toveshøj: Nægter at udtale sig

En 20-årig mand blev onsdag aften stukket overfladisk i ballen ud for Fredens Moske på Edwin Rahrs Vej.

Onsdag aften blev Østjyllands Politi kaldt til det vestlige Aarhus, hvor en 20-årig mand var blevet stukket med en kniv i ballen.

Knivstikkeriet skete ud for Fredens Moske bagved Bazar Vest på Edwin Rahrs Vej i Toveshøj, hvor der opstod uroligheder omkring kl. 20.30. Det var den 20-åriges ven, der anmeldte overfaldet.

Politiets efterforskning af episoden besværliggøres noget af, at den 20-årige mand hverken vil udtale sig om eller melde overfaldet.

»Vi er i gang med efterforskning. Men den bliver klart vanskeliggjort af, at forurettede ikke vil hjælpe,« siger Jakob Christiansen, kommunikationsmedarbejder ved Østjyllands Politi.

Derfor vil man hos Østjyllands Politi meget gerne høre fra vidner, der måtte have set eller vide noget om episoden.

Hvorvidt der allerede er mistænkte, ønsker Jakob Christiansen ikke at udtale sig om. Men der er torsdag morgen ingen anholdt.

I forsommeren var det vestlige Aarhus særligt præget af uroligheder på grund af en bandekonflikt, men der er ikke noget, der tyder på, at knivstikkeriet er banderelateret.

»Vi har et godt kendskab til bandemiljøet og ved, hvem de forskellige parter er, og vi vurderer ikke umiddelbart, at forurettede er en del af bandekonflikten,« lyder det fra Jakob Christiansen, der fortæller, at den 20-årige kun blev såret let og ikke behøvede behandling.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Kronik: Trump har leveret en række resultater i sit første år

Jørgen Detlef | Siemonsen, direktør, cand.polit. Hellerup
Men han bør snart lære at opføre sig mere disciplineret og præsidentielt.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Skolereformen skal tage højde for børns alder

Renie Schriver Bahn, Ternevej 2, Risskov
Efter at have set en meget oplysende udsendelse på DR2 7/1, ”Kroppens hemmeligheder: At vokse”, hvori det bl.a. blev oplyst, at børn vokser ekstremt hurtigt fra 0-1 år, afløst af en meget hurtig vækst indtil ca. 8-9 år, tænker jeg på de små førskolebørn og 0., 1. og 2. klasse.

Debat: Præcisering om letbanen til Harlev

Hans Jakobsen, Araliavej 15, Harlev
Letbanen skal naturligvis ikke ødelægge midtbyen i Aarhus, når banegården er flyttet til Firkløveret, så ligger skinnerne klar fra Aarhus H ud til Brabrand. Herfra skal de blot videreføres til Harlev.
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Analyse: Hvor skal vi hen, Aarhus?

Analyse: Den 1. januar begyndte den nye byrådsperiode for det nyvalgte byråd i Aarhus Kommune. Men hvad bliver de 31 lokale politikeres udfordringer i de kommende fire år? JP Aarhus kommer her med et bud på byrådets fem væsentligste opgaver.
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her