*

Aarhus

Ung mand stukket med kniv i Toveshøj: Nægter at udtale sig

En 20-årig mand blev onsdag aften stukket overfladisk i ballen ud for Fredens Moske på Edwin Rahrs Vej.

Onsdag aften blev Østjyllands Politi kaldt til det vestlige Aarhus, hvor en 20-årig mand var blevet stukket med en kniv i ballen.

Knivstikkeriet skete ud for Fredens Moske bagved Bazar Vest på Edwin Rahrs Vej i Toveshøj, hvor der opstod uroligheder omkring kl. 20.30. Det var den 20-åriges ven, der anmeldte overfaldet.

Politiets efterforskning af episoden besværliggøres noget af, at den 20-årige mand hverken vil udtale sig om eller melde overfaldet.

»Vi er i gang med efterforskning. Men den bliver klart vanskeliggjort af, at forurettede ikke vil hjælpe,« siger Jakob Christiansen, kommunikationsmedarbejder ved Østjyllands Politi.

Derfor vil man hos Østjyllands Politi meget gerne høre fra vidner, der måtte have set eller vide noget om episoden.

Hvorvidt der allerede er mistænkte, ønsker Jakob Christiansen ikke at udtale sig om. Men der er torsdag morgen ingen anholdt.

I forsommeren var det vestlige Aarhus særligt præget af uroligheder på grund af en bandekonflikt, men der er ikke noget, der tyder på, at knivstikkeriet er banderelateret.

»Vi har et godt kendskab til bandemiljøet og ved, hvem de forskellige parter er, og vi vurderer ikke umiddelbart, at forurettede er en del af bandekonflikten,« lyder det fra Jakob Christiansen, der fortæller, at den 20-årige kun blev såret let og ikke behøvede behandling.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Ulækre skoletoiletter – har forældrene ikke et ansvar?

Sidsel Vejby, cand. ling. merc. (mor til børn i hhv. 1. og 4. klasse) Rønbjergvej 15, Risskov
På mine børns skole er toiletterne lige så uhumske som før renoveringen.

Debat: Dansk landbrug er ikke rosenrødt

Holger Øster Mortensen, ”Liselyst”, Præstholm Mk., Odder

Debat: Selvfølgelig skal elever i folkeskolen til julegudstjeneste

Sebastian Joubert | S. Kaimson, Byrådskandidat for De Konservative, Vester Allé 21- 2., Aarhus C
Hvis ikke vi bliver mindet om, hvorfor vi holder jul, bliver det hele bare en gaveregn – uden at der er en mening med det.
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her