Aarhus

Smukfest-formand skal skaffe verdensstjerner til Horsens

Frank Panduro overlader direktørposten for Horsens and Friends til Claus Visbye.

Foto: Benjamin Nørskov

Formanden for Skanderborg Festivalklub, Claus Visbye, skal fra nytår afløse Frank Panduro som direktør i selskabet Horsens and Friends, der har hentet rockens verdensnavne til Horsens.

De seneste 17 år har Claus Visbye været en del af ledelsen bag Smukfest i Skanderborg. Claus Visbye har været med til det meste, og han kender gamet i branchen som få.

»Alligevel skulle jeg lige tænke mig om, da jeg fik mailen fra Frank, for jeg kan finde mange gode grunde til ikke at søge hans stilling. Bl.a. ved jeg, hvor meget der skal til for at hente den stjernerække af navne til Horsens, som han har gjort,« siger Claus Visbye og fortsætter:

»Men samtidig er der er unikt sammenhold i Horsens, og byen har opbygget en fantastisk erfaring med de store produktioner. Derfor var tilbuddet en udfordring, jeg ikke kunne lade ligge – plus at det er en ære at få lov til at bære byens og Franks værk videre. «

Claus Visbye voksede op i Horsens. Tilbage i 1990’erne, da Frank Panduro var direktør for Horsens Ny Teater, fik han en elevplads i huset. Nu overtager han direktørposten, og ifølge Frank Panduro er det netop på grund af Claus Visbyes tidligere udmelding om, at han stopper som formand, at Frank Panduro blev tvunget til at overveje sin egen fremtid.

»Jeg har fulgt Claus, og jeg har set, hvad han har gjort på Smukfest. Sådan én som Claus hænger ikke på træerne, og derfor er det nu, jeg træder tilbage. Man kan sige, at jeg har kørt Horsens & Friends frem til version 1.9999. Nu bliver det Claus, som tager hul på version 2.0,« siger Frank Panduro. 

Den 61-årige Frank Panduro har ikke tænkt sig at gå på en tidlig pension. Han driver Panduro Management, som bl.a. tager sig af tour-management for Simon Kvamm, Frank Hvam, Lars Lilholt og Jonatan Spang, og han skal også passe TeaterHotellet i Horsens, som han ejer.  

Forbindelsen til Horsens and Friends kapper han heller ikke helt, idet han fortsat indgår i gruppen af aktionærer bag selskabet. 

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Om temaet

Følg med, når Jyllands-Posten serverer nyheder, reportager og anmeldelser fra årets Smukfest.

Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Mere
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her