Aarhus

Motionsløb er tæt på udsolgt

Det traditionsrige motionsløb DHL-Stafetten har fået 40.000 tilmeldelser. Begivenheden er tæt på udsolgt, melder arrangøren.

DHL-Staffeten i Aarhus er Danmarks andet største motions-event med 45.000 deltagende. Arkivfoto: Casper Dalhoff

Den 15, 16. og 17. august bliver Mindeparken helt bogstaveligt overrendt af motionsglade ansatte fra aarhusianske virksomheder, når det årlige DHL-motionsløb løber af stablen.

Motionsløbet plejer at være en populær begivenhed blandt byens arbejdende folk, og i år er ingen undtagelse.

Faktisk kan arrangørerne bag eventen nu oplyse, at det er ved at være sidste udkald, hvis man ønsker at tilmelde sig motionsløbet, der også kan fejre 35 års-jubilæum i år.

»Vi er meget tæt på udsolgt. Vi ser samme tendens som sidste år, hvor tilmeldelserne plejer at stige meget lige før sommerferien,« siger Jeanette Boye Sørensen, eventansvarlig hos Aarhus Motion, der arrangere løbet.

Hun kan også fortælle, at DHL mangler 5000 tilmeldinger for at komme i mål med billetsalget.

»Vi regner med, at der bliver helt udsolgt ganske kort tid efter sommerferien,« siger hun.

DHL-Stafetten i Aarhus er Danmarks andet største motionsevent, der kun bliver overgået af dens eget modstykke ved DHL Staffetten i København.

I Aarhus løber de næsten 45.000 deltagere tilsammen typisk 225.000 km. fordelt over tre dage.

På trods af at folk lever et travlt liv med både arbejde og familie, så betyder det stadig noget for folk at kunne hygge sig med sin arbejdsplads, mener Jeanette Boye Sørensen, når hun skal forklare DHL-løbets fortsatte popularitet.

»Det er en god måde for virksomhederne at komme ud og få en uforpligtende firmaaften, hvor de ikke selv skal planlægge noget. Vi har jo sørget for det meste. Deltagerne skal bare møde op i løbetøjet og have en hyggelig stund med deres kollegaer,« siger Jeanette Boye Sørensen, der også mener, at mange virksomheder bruger motionsløbet som en måde til at fejre, at arbejdet starter op igen efter sommerferien.

»Men uanset hvad, så er det fantastisk at se, at motion stadig kan samle så mange mennesker,« siger hun.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Skolereformen skal tage højde for børns alder

Renie Schriver Bahn, Ternevej 2, Risskov
Efter at have set en meget oplysende udsendelse på DR2 7/1, ”Kroppens hemmeligheder: At vokse”, hvori det bl.a. blev oplyst, at børn vokser ekstremt hurtigt fra 0-1 år, afløst af en meget hurtig vækst indtil ca. 8-9 år, tænker jeg på de små førskolebørn og 0., 1. og 2. klasse.

Debat: Præcisering om letbanen til Harlev

Hans Jakobsen, Araliavej 15, Harlev
Letbanen skal naturligvis ikke ødelægge midtbyen i Aarhus, når banegården er flyttet til Firkløveret, så ligger skinnerne klar fra Aarhus H ud til Brabrand. Herfra skal de blot videreføres til Harlev.
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Analyse: Hvor skal vi hen, Aarhus?

Analyse: Den 1. januar begyndte den nye byrådsperiode for det nyvalgte byråd i Aarhus Kommune. Men hvad bliver de 31 lokale politikeres udfordringer i de kommende fire år? JP Aarhus kommer her med et bud på byrådets fem væsentligste opgaver.
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her