Aarhus

Besøg Den Gamle By online

Den Gamle By har gjort det muligt at klikke sig rundt på bymuseet på internettet.

Hvis du ikke orker at bevæge dig ud i det utilregnelige danske sommervejr, kan du nu tage i Den Gamle By online. Foto: PR.

Hvis du har for travlt til ferie, men alligevel gerne vil have et kulturelt input, så har Den Gamle By løsningen til dig.

Bymuseet har netop lanceret en online interaktiv-oplevelse, hvor du kan gå på opdagelse i Den Gamle By og dens bygninger.

På den interaktive internet-tour, der bliver leveret af Google-streetview bliver du guidet forbi 23 udvalgte huse, som hver især repræsenterer en bestemt tidsalder. I de fleste af husene er det muligt at få et online-kig indeni, så man får en fornemmelse af selv at være tilstede på bymuseet.

Det er bl.a. muligt at få indblik i 1800-tallets bageri og apotek, som befinder sig i bymuseet, mens man kan opleve industrialisering højdepunkt i 1920erne, når man besøger isenkræmmeren og sæbehuset.
Den Gamle Bys seneste udvidelse, 1970’er bydelen, vil det også være muligt at undersøge nærmere i onlineuniverset, da turen går forbi Kollektivet Skansen, Pouls Radio forretning samt Rahbeks Minimarked.

Du kan prøve online-touren på følgende link: http://www.expedia.dk/vc/c/tidsrejsen-aarhus/

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Vores massive svigt af ældre medborgere

Hardy Mikkelsen, miljøchef, Holme Parkvej 284, Højbjerg
Vi fralægger os som samfund ansvaret fuldstændigt. Og imens har tricktyvene kronede dage med at bestjæle vore ældre medborgere.

Debat: Timemodellen harmonerer ikke med trenden i tiden

Steen Christensen, lodsejerforeningen for Stilling-Solbjerg Sø, Stilling Kirkevej 12, Skanderborg
Kære (Bane)Danmark Først og fremmest skal jeg anføre, at vi i lodsejerforeningen på ingen måde kan tilslutte os timemodellen, uanset hvilken linjeføring der anvendes, idet vi finder togtransport over så relativt korte afstande ufleksibel og forældet.

Debat: Friheden er etisk begrundet

Filip Steffensen, næstformand, Liberal Alliances Ungdom, Aarhus, Langballevej 134, Mårslet
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Campingtendenser 2018: Vi skal lære at sige glamping
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Den klassiske Volvo stationcar er tilbage
Har du savnet den ikoniske store svenske stationcar med plads til det hele, så er der håb forude. Til august er Volvo klar med en ny V60, der er større end den gamle V70. 
Se flere
Den klassiske Volvo stationcar er tilbage
Har du savnet den ikoniske store svenske stationcar med plads til det hele, så er der håb forude. Til august er Volvo klar med en ny V60, der er større end den gamle V70. 
Se flere
Viden
Månen kan have huler, som mennesker kan bo i
Gamle lavarør kan gøre det nemmere at bosætte sig på Månen. Specielt nyopdagede grotter langt mod nord er spændende, fordi de kan rumme vand i form af is. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her