Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

Ny idrætshal på vej i Mårslet

Der er fuld opbakning fra byrådet i Aarhus Kommune til en ny multihal i Mårslet.

I hvert fald fik projekt på onsdagens byrådsmøde den ønskede kommunegaranti på et lån til projektet på op til 10 mio. kr. Projektets vision er at skabe et samlingssted i Mårslet, hvor alle borgere får adgang til at dyrke deres fritidsinteresser. Derfor er der ifølge byrådsindstillingen brug for alsidige fritidsfaciliteter for idræt, motion, kultur og alle generationer, herunder bl.a. en ny idrætshal, som multihallen forventes integreret med den eksisterende idrætshal.

Planen om en ny hal i Mårslet blev sat i gang i april 2006 af en projektgruppe bestående af repræsentanter fra lokalsamfundet i Mårslet, herunder bl.a. fra Testrup Mårslet Gymnastikforening (TMG) og Fællesrådet i Mårslet.

Den nye hal skal ifølge planen bestå af bl.a. en hel idrætshal på størrelse 20 m x 40 m, cafe med køkken, lokaler til motion og spinning, multirum, ekstra omklædning mv.

 Starten af anlægsarbejdet er planlagt til 2015. Multihallen forventes etableret i 2016. Projektets anlægsbudget er ca. 17 mio. kr. På nuværende tidspunkt er der indsamlet ca. 1,9 mio. kr. i lokalområdet til hallen. Aarhus Kommune støtter projektet med i alt 3,6 mio. kr., som blev bevilget fra Anlægspuljen til forenings- og fritidsfaciliteter i årene 2013 og 2014. I forbindelse med projektet søges det endvidere om lokaletilskud, som ifølge de foreløbige beregninger forventes at være i omegnet af ca. 800.000 kr.

maria

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

The Sound of Brexit

Som den gamle musicalklassiker handler brexit om to parter, der skal finde hinanden under vanskelige omstændigheder.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Tvivlsomme forudsætninger for brutale nedskæringer

Keld Hvalsø, Lone Norlander
Byrådet i Aarhus bør aflyse den store nedskæringsrunde, som brutalt vil ramme skoler, daginstitutioner, ældre, udsatte grupper, kulturlivet og mange andre.
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her