*

Aarhus

Auken mindes på Jacob’s

Århusianerne får onsdag mulighed for at mindes Svend Auken, der tirsdag døde efter længere tids kræftsygdom, 66 år gammel.

Svend Auken hold meget af at besøge Jacobs BarBQ i Vestergade, hvor han også blev fejret, da han for seks år siden fyldte 60 år. Arkivfoto: Carsten Ingemann

Det er socialdemokraterne i Århus, der afholder en mindehøjtidelighed på Jacob’s barBQ i Vestergade, hvor Auken ofte kom. Han var en nær ven af familien Evar, som ejer stedet.

»Svend har fejret mange triumfer som politiker, og i Århus har vi altid glædet os over, at han fastholdt sit ståsted i det århusianske. Svend har været en af vor tids mest markante århusianske politikere og han efterlader et meget stort savn og tomrum hos alle socialdemokrater i Århus,« udtaler formand for socialdemokraterne i Aarhus, Morten Pless, i en pressemeddelelse.

Mindehøjtideligheden finder sted fra kl. 16-18 og alle er velkomne. Der vil være taler af blandt andre borgmester Nicolai Wammen (S) og Kristian Würtz, Svend Aukens kampagneleder og politisk ordfører for Socialdemokratiet i Århus Byråd.

null
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Ulækre skoletoiletter – har forældrene ikke et ansvar?

Sidsel Vejby, cand. ling. merc. (mor til børn i hhv. 1. og 4. klasse) Rønbjergvej 15, Risskov
På mine børns skole er toiletterne lige så uhumske som før renoveringen.

Debat: Dansk landbrug er ikke rosenrødt

Holger Øster Mortensen, ”Liselyst”, Præstholm Mk., Odder

Debat: Selvfølgelig skal elever i folkeskolen til julegudstjeneste

Sebastian Joubert | S. Kaimson, Byrådskandidat for De Konservative, Vester Allé 21- 2., Aarhus C
Hvis ikke vi bliver mindet om, hvorfor vi holder jul, bliver det hele bare en gaveregn – uden at der er en mening med det.
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her