Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

Ny smykkebutik er dukket op i latinerkvarteret

Line&Jo har for første gang åbnet en butik uden for København. Det er sket i Badstuegade.

Aarhusianere med hang til glimtende smykker har fået noget at glæde sig over.

I september åbnede guldsmede- og smykkebutikken Line&Jo en butik i Badstuegade.

»Vi er virkelig glade for nu at kunne byde vores kunder i og omkring Aarhus velkomne i Line&Jo-universet. Butikken viser, ligesom vores butik i Gothersgade i København, et stort udvalg af de smykker, vi har skabt gennem årene,« udtaler Line Hallberg, guldsmed og grundlægger af Line&Jo.

Butikken i Badstuegade er den første uden for København, og butikken er indrettet med snedkererede montrer i lyst skandinavisk træ og fransk og italiensk interiør fra 1920’erne, 1950’erne og 1960’erne.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen

På skraldejagt i skovbunden

En gruppe børn og voksne var søndag formiddag ude og samle affald i Riis Skov på foranledning af familiemediet "Børnenes Aarhus".
Kommentar
Debatindlæg

Ordet frit: Syge børn i Familiehuset i Skejby

Claus Jacobsen
Søskende, forældre og bedsteforældre fra hele landet bor sammen i et hjem uden for deres eget hjem i den tid, et barn i familien indlægges med en kronisk og ofte livstruende sygdom.

Debat: Sæt strukturændringer i Børn og Unge på standby

Lone Norlander
Enhedslisten opfordrer til, at rådmanden, og de øvrige politikere bag budgetforliget, igen vil lytte til den store usikkerhed og utryghed, som deres beslutning om nedskæringer og ny struktur i Børn og Unge har medført.
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Biler
Ejerne tjekker bilen bedre før syn
Regler, som betyder, at bilen bliver sendt til omsyn ved selv små fejl, har fået flere bilejere til at tjekke deres køretøj, lyder foreløbige meldinger fra Applus og FDM. Færdselsstyrelsen afventer flere erfaringer. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her