Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

Kreativ Aarhus-festival bliver gratis for alle

Kom forbi og se, hvad this. er, opfordrer festival, der finder sted fredag og lørdag.

this.-festivalen er gratis for alle på fredag. Foto: Gorm Branderup

Endnu en festival, this., er lige på trapperne i Aarhus.

Den finder sted fredag den 14. kl. 15-02 og er gratis for alle at deltage i. Egentlig er den delt i to, men den første del er en kreativ erhvervskonference, dem anden en kunst- og musikfestival, der etableres i et råt miljø på Filmbyens område på Sydhavnen. Her kan man smage på street food, opleve en række installationskunstværker og høre koncerter fra upcoming danske artister og anerkendte navne som 2manydjs og Den Sorte Skole.

Egentlig var det også meningen, at det skulle koste 200 kr., men for at være sikker på publikums opbakning er den gjort gratis for op til 2.500 mennesker, der blot skal bestille en billet. Folk, der har købt en billet, kan få pengene tilbage.

Et filmby-projekt

»Vi har valgt at give alle adgang til en stærk audiovisuel og kunstnerisk oplevelse på this. festival ved at købe resten af billetterne fri, så folk kan komme forbi og se, hvad this. er – og ikke mindst, hvad det over årene vil udvikle sig til,” siger Steen Risom, chef for Filmby Aarhus, der er én af partnerne i festivalen, i en pressemeddelelse.

Udover navnene, der allerede er på plakaten, præsenterer Aarhus Volume endnu to artister: Ravi Kumar og Artifact Collective. Desuden er der danmarkspremiere på webserien “30”, som er opfølgeren på sidste års store succes “29”. De fire første afsnit vises i Studie 1 i Filmbyen kl. 16-18.

Det er Filmby Aarhus, der har stået for udviklingen af den to dage lange festival, hvis navn står for ”tech human interactive stories”.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Forslag til et højhus på Hængslet igen

Søren Møller
Hvorfor lytter ingen til det gennemarbejdede forslag til en smuk måde at bebygge Hængslet, som Fællesrådet for Aarhus Ø har lavet?

Debat: Sundhedsministeren gav mig en bredside - her kommer fakta

Camilla Fabricius
I JP Aarhus forleden giver sundhedsminister Ellen Trane Nørby mig en ordentlig bredside på baggrund af et indlæg, jeg har skrevet om ministerens underfinansiering af et landsdækkende psykiatrisk akutberedskab.

Debat: Kvalitet i folkeskolen handler ikke om sted

Jan Petersen (S), Mads Nikolajsen (SF)
Der er flere svar på, hvorfor overbygningsklasser skal samles.
Aarhus' historie

Tidligere politichef: Den sag glemmer jeg aldrig

Tidligere chefkriminalinspektør Allan Lund stod i 2003 i spidsen for efterforskningen af den dengang meget omtalte voldtægtssag fra Botanisk Have i Aarhus. Han tænker stadig på den uopklarede sag, selv om han nu er gået på pension.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her