Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

Aarhusiansk alfepige har udsigt til børnebogspris

Gunvor Ganer Krejberg er parat med et nyt bind i sin Mirja-serie og er samtidig nomineret til en børnebogspris.

Gunvor Ganer Krejberg, aarhusiansk børnebogsforfatter. Arkivfoto

Børnelitteratur: Den aarhusianske børnebogsforfatter Gunvor Ganer Krejberg er blevet nomineret til børnebogsprisen Orlaprisen 2018 for sin bog, ”Drømmestenen”, andet bind i serien om alfepigen Mirja.

Alfepigen Mirja i Rebecca Bang Sørensens streg.

Nomineringen kommer samtidig med, at forfatteren, der siden januar har været formand for Kunstrådet i Aarhus Kommune, den 12. september kommer med det tredje bind i Mirja-serien, ”Skovens gåder”.

Orlaprisen er de unge boglæseres litteraturpris. Danmarks Radio står bag den i samarbejde med bl.a. Kulturministeriet og Undervisningsministeriets ”Læselyst”-kampagne.

Børn fra hele landet mellem 7 og 12 år har hen over sommeren kunnet nominere deres yndlingsbog, og fra den 17. september kan de unge boglæsere stemme på deres favorit blandt de nominerede finalister. Prisen bliver overrakt på Dokk1 i Aarhus i forbindelse med den internationale børnebogsfestival, Albus, der finder sted den 1.-4. november.


Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Tvivlsomme forudsætninger for brutale nedskæringer

Keld Hvalsø, Lone Norlander
Byrådet i Aarhus bør aflyse den store nedskæringsrunde, som brutalt vil ramme skoler, daginstitutioner, ældre, udsatte grupper, kulturlivet og mange andre.

Debat: V: Drop ny etape af letbanen

Bünyamin Simsek (V)
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Punjab skiller sig ud i Indien: Her kan man godt lide alkohol og kød i maden
Nye visumregler har gjort Indien mere tilgængeligt, og 1. oktober har Air India etårs jubilæum på deres direkte flyvning mellem København og Delhi. Herfra kan man rejse til Punjab ved den pakistanske grænse. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her