Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

Kronprinsen sprang til som dommer på Smukfest

Det var ikke, fordi folk ikke jublede, da Nephew var på scenen til Smukfest, men jubelen steg til uanede højder, da kronprins Frederik blev hentet ind som dommer.

Skal dagen efter Smukfest være national helligdag?

Måske. I hvert fald hævdede Simon Kvamm, forsanger i Nephew, der gav koncert på Bøgescenerne op til midnat mellem torsdag og fredag, at han havde aftalt med kronprins Frederik, at sådan vil det blive, når han engang overtaget tronen.

Kronprinsen havde netop været på scenen sammen med det danske rockband, hentet ind for at hjælpe Simon Kvamm med at afgøre en lille konkurrence: Publikum var blevet delt i to - Skanderborg Øst og Skanderborg Vest - og hvem sang mon højest?

Det blev kæmpet hårdt i begge lejre, men øst blev udpeget som vinder af kronprinsen, der ankom til Smukfest torsdag aften. Ikke at Frederik selv sagde noget fra scenen, efter nogen betænkningstid pegede han blot til venstre. Sådan blev det, og så løb han ud af scenen igen til stor klapsalver fra det hujende og piftende publikum.

Derefter spillede Nephew sit gamle hit, "Superliga".

Bandet gik på scenen kl. 23. 15, stort set på samme tid, som det massive regnvejr med både bulder og brag forsvandt ud over Skanderborg Sø og efterlod festivalen lidt våd, men også varm og imødekommende.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen

På skraldejagt i skovbunden

En gruppe børn og voksne var søndag formiddag ude og samle affald i Riis Skov på foranledning af familiemediet "Børnenes Aarhus".
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Sundhedsministerens psykiatriplan får kun én enkelt stjerne

Mikkel Rasmussen, Camilla Fabricius
Regeringen må åbne en dialog om, hvilke funktioner den mener, at psykiatrien måske skal undvære, og om hvilke samfundsøkonomiske og menneskelige omkostninger disse prioriteringer vil have.

Debat: Man behandler da en ældre dame ordentligt, gør man ikke?

Michael Dohn Sørensen
De uheldige episoder var en kærkommen lejlighed. Der var jo igangsat en redningsplan, men den efterlader nu indtrykket af blot at være spil for galleriet.
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her