Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

En festival med hammer, hæklenål og hængekøjeskov begynder mandag

Det bliver fem dage med byggeprojekter og skabertrang, når Skarresø Festival begynder mandag den 16. juli.

Værktøjet er noget af det vigtigste på Skarresø Festival, der er Danmarks byggefestival. Foto: Rune Pedersen

På Skarresø Festival, der finder sted i den kommende uge, er det ikke lyden af trommer og sang men derimod hammer og sav, som du kan møde.

For ellevte år i streg kan man i Ryomgård på Djursland opleve Danmarks byggefestival, hvor man sætter fokus på det at skabe. Her er det muligt at bygge sine egne projekter eller deltage i festivalens aktiviteter, og gøre brug af festivalens materialer og værktøj.

Er man ikke så meget til at hamre, bore og save, er der også mange andre aktiviteter på pladsen. Sneglebingo, hækle-workshop og japansk havekunst er blot et udsnit af de ting, der også er at finde på listen over festivalens aktiviteter.

Festival med morgenkager, Kandis og kærlighed

Festlighederne begynder mandag den 16. juli og varer fem dage. Det koster 250 kr. for en partout-billet og 110 kr. for en enkelt dag.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her