Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

To mænd sigtet for rådhusbranden i Grenaa

Mændene er sigtet for at have brudt ind på rådhuset i Grenaa og i forbindelse med indbruddet at have påsat en brand.

Foto: Local Eyes

Østjyllands Politi har lørdag sigtet to mænd i forbindelse med branden på rådhuset i Grenaa.

Det sker få dage efter, at branden opstod. Begge fremstilles lørdag kl. 13 for Retten i Randers.

Der er tale om en 37-årig og en 33-årig mand, begge fra Grenaa. De er sigtet for at have brudt ind på rådhuset i Grenaa og i forbindelse med indbruddet at have påsat en brand.

Østjyllands Politi modtog onsdag nat en anmeldelse om, at der var brand på rådhuset. Brandvæsenet fik slukket branden, der resulterede i omfattende røg- og brandskader på dele af bygningen.

Brand på rådhus var påsat: »Det er meget ubehageligt for os alle sammen«

Siden har Østjyllands Politi efterforsket sagen. Hurtigt stod det klart, at der var tale om en påsat brand i forbindelse med et indbrud. Flere kontorer var gennemrodet, ligesom det lykkedes politiets teknikere at finde frem til, hvor branden var opstået.

På baggrund af borgerhenvendelser og en intensiv efterforskning er det nu lykkedes politiet at finde frem til de to personer, som formodes at stå bag branden. De blev begge anholdt i går og fremstilles lørdag eftermiddag.

Da anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre af hensyn til efterforskningen, ønsker Østjyllands Politi ikke at oplyse yderligere om sagen.

JP Aarhus


Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Tvivlsomme forudsætninger for brutale nedskæringer

Keld Hvalsø, Lone Norlander
Byrådet i Aarhus bør aflyse den store nedskæringsrunde, som brutalt vil ramme skoler, daginstitutioner, ældre, udsatte grupper, kulturlivet og mange andre.
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her