Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

Oplev Aarhus hemmelige skatte i 44 meters højde

Nu har man chancen for at komme en tur i 44 meters højde og - udover udsigten over Aarhus - se nogle af de hemmelige skatte, der gemmer sig i bogtårnet.


Det Kgl. Bibliotek - Aarhus holder nemlig åbent bogtårn for alle interesserede onsdag 20. juni i tidsrummet kl. 14-18, og der vil løbende være rundvisninger. Sidste guidede tur er kl. 17.30.

De fremmødte kan opleve udsigten fra det 44 meter høje tårn og få rundvisning i det nyrenoverede bibliotek og se nogle husets skjulte skatte. De kan også høre mere om bibliotekets virksomhed, der i Aarhus begyndte i 1902. Normalt er der ikke offentlig adgang til hverken magasiner eller udsigt.

JP Aarhus

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Aarhus lige nu
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Letbanen er skyld i dårlige trafikløsninger

Erik Skals
Aarhus Letbane koster mange borgere ekstra transporttid i stedet for som tænkt af politikerne at lette vores transportbehov.
Aarhus' historie

Debat: ”Generation innovation” bygger et Aarhus i kraftig vækst

Bente Steffensen, direktør, Erhverv Aarhus

Aarhus er en havne- og handelsby. Det gælder også for år 2038, hvor ungdommen byder ind med flere innovative løsninger, der får erhvervsliv, forskning og befolkning til at vokse i fællesskab.

Vi må planlægge fremtiden – bedre

Af Keld Laursen, direktør i Brabrand Boligforening

Er vi i dag – i 2018 – på vej i den retning, som vi ønsker at vores by skal udvikle sig frem mod 2038?
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her