Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

Opmærksom borger førte til anholdelse af formodede serietyve

To mænd luskede rundt på Bilkas parkeringsplads mandag - skarpt overvåget af en borger.

En vaks borger ringede mandag klokken 14.27 til politiet, fordi vedkommende kunne betragte to mænd, der kørte rundt på parkeringspladsen ved BIlka i Tilst.

Borgeren holdt øje med de to fra sin bil og kunne pludselig se, at den ene smadrede en bilrude og stjal en taske. Derefter kunne han betragte, hvordan de to kiggede ind af flere bilruder og tog fat i håndtagene. 

Borgeren gav en nøje beskrivelse af både gerningsmænd og -bil. Det betød, at en patrulje kort tid efter kunne standse den formodede gerningsbil, som var på vej ud fra parkeringspladsen.

Her blev de to på henholdsvis 26 og 28 år anholdt og sigtet for tyveriet.

Efter en kort efterforskning er det desuden lykkedes at koble de to sammen med flere tyverier begået mod biler i både Nordjylland og Østjylland.

Derfor er den 26-årige sigtet for yderligere seks forhold, den 28-årige for yderligere et, som han formodes at have begået i forening med den 26-årige. 

De nægtede begge ethvert kendskab til tyverierne.

På bagsædet af bilen, som de to blev taget i, fandt betjentene dog den taske, som var blevet stjålet fra bilen på Bilkas parkeringsplads. Den blev leveret tilbage til rette ejer, da han kom retur fra sin indkøbstur. 

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

DF’er i Aarhus: Udflyt folketingspolitikerne

Jakob Søgaard Clausen, folketingskandidat for Dansk Folkeparti i Århus Øst Nyborggade 3 st. th., 8000 Aarhus C
Politikerne bør have pligt til at bo i den valgkreds, de stiller op, mener den aarhusianske DF’er Jakob Søgaard Clausen.

Debat: Hjælpen til de psykisk syge er mere eller mindre ikkeeksisterende

Jesper Park van der Schaft, selv med psykisk sygdom, 8000 Aarhus C
Nogle vil synes, at det er en meget hård overskrift. Men desværre ser vi gang på gang, hvordan mennesker med psykisk sygdom bliver negligeret af politikerne og af myndighederne i Danmark.
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Hjælp til hvis dit barn ikke kan få venner
Det er vigtigt, at børn forstår at danne relationer til andre. Og hvis det ikke kommer af sig selv, kan de have brug for et puf i den rigtige retning. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her