Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

Opmærksom borger førte til anholdelse af formodede serietyve

To mænd luskede rundt på Bilkas parkeringsplads mandag - skarpt overvåget af en borger.

En vaks borger ringede mandag klokken 14.27 til politiet, fordi vedkommende kunne betragte to mænd, der kørte rundt på parkeringspladsen ved BIlka i Tilst.

Borgeren holdt øje med de to fra sin bil og kunne pludselig se, at den ene smadrede en bilrude og stjal en taske. Derefter kunne han betragte, hvordan de to kiggede ind af flere bilruder og tog fat i håndtagene. 

Borgeren gav en nøje beskrivelse af både gerningsmænd og -bil. Det betød, at en patrulje kort tid efter kunne standse den formodede gerningsbil, som var på vej ud fra parkeringspladsen.

Her blev de to på henholdsvis 26 og 28 år anholdt og sigtet for tyveriet.

Efter en kort efterforskning er det desuden lykkedes at koble de to sammen med flere tyverier begået mod biler i både Nordjylland og Østjylland.

Derfor er den 26-årige sigtet for yderligere seks forhold, den 28-årige for yderligere et, som han formodes at have begået i forening med den 26-årige. 

De nægtede begge ethvert kendskab til tyverierne.

På bagsædet af bilen, som de to blev taget i, fandt betjentene dog den taske, som var blevet stjålet fra bilen på Bilkas parkeringsplads. Den blev leveret tilbage til rette ejer, da han kom retur fra sin indkøbstur. 

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Sådan ser en Ikea-bolig ud

Ikea-familien skal til at bygge sine første boliger i Danmark. Se her hvordan tilsvarende boliger i Sverige ser ud. Finans
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Forslag til et højhus på Hængslet igen

Søren Møller
Hvorfor lytter ingen til det gennemarbejdede forslag til en smuk måde at bebygge Hængslet, som Fællesrådet for Aarhus Ø har lavet?

Debat: Sundhedsministeren gav mig en bredside - her kommer fakta

Camilla Fabricius
I JP Aarhus forleden giver sundhedsminister Ellen Trane Nørby mig en ordentlig bredside på baggrund af et indlæg, jeg har skrevet om ministerens underfinansiering af et landsdækkende psykiatrisk akutberedskab.

Debat: Kvalitet i folkeskolen handler ikke om sted

Jan Petersen (S), Mads Nikolajsen (SF)
Der er flere svar på, hvorfor overbygningsklasser skal samles.
Aarhus' historie

Tidligere politichef: Den sag glemmer jeg aldrig

Tidligere chefkriminalinspektør Allan Lund stod i 2003 i spidsen for efterforskningen af den dengang meget omtalte voldtægtssag fra Botanisk Have i Aarhus. Han tænker stadig på den uopklarede sag, selv om han nu er gået på pension.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere
Søvn er afgørende for studiepræstationen
For lidt søvn kan både gå ud over koncentration, humør og indlæringsevne. Og faktisk kan dele af hjernen sove, mens kroppen egentlig er vågen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her