Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

Opmærksom borger førte til anholdelse af formodede serietyve

To mænd luskede rundt på Bilkas parkeringsplads mandag - skarpt overvåget af en borger.

En vaks borger ringede mandag klokken 14.27 til politiet, fordi vedkommende kunne betragte to mænd, der kørte rundt på parkeringspladsen ved BIlka i Tilst.

Borgeren holdt øje med de to fra sin bil og kunne pludselig se, at den ene smadrede en bilrude og stjal en taske. Derefter kunne han betragte, hvordan de to kiggede ind af flere bilruder og tog fat i håndtagene. 

Borgeren gav en nøje beskrivelse af både gerningsmænd og -bil. Det betød, at en patrulje kort tid efter kunne standse den formodede gerningsbil, som var på vej ud fra parkeringspladsen.

Her blev de to på henholdsvis 26 og 28 år anholdt og sigtet for tyveriet.

Efter en kort efterforskning er det desuden lykkedes at koble de to sammen med flere tyverier begået mod biler i både Nordjylland og Østjylland.

Derfor er den 26-årige sigtet for yderligere seks forhold, den 28-årige for yderligere et, som han formodes at have begået i forening med den 26-årige. 

De nægtede begge ethvert kendskab til tyverierne.

På bagsædet af bilen, som de to blev taget i, fandt betjentene dog den taske, som var blevet stjålet fra bilen på Bilkas parkeringsplads. Den blev leveret tilbage til rette ejer, da han kom retur fra sin indkøbstur. 

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Eksperter: Frygt for ringere ældrehjælp spiller ind, når ældre vælger at flytte tættere på børn og børnebørn

Ønsket om at være tæt på børn og børnebørn får ældre til at overveje at forlade hjembyen og flytte tættere på familien, viser en spørgeundersøgelse. Men også udsigten til ringere hjemmehjælp og ventelister på plejeboliger har betydning for deres beslutning om at flytte, mener eksperter. Kurt Madsen og Ellen Nørgaard forlader Vestjylland for at slå sig ned tættere på familien.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Himmelbjerget er smuk i al sin enkelhed

Erling Melgaard Jarsbo
Himmelbjerget og omgivelserne trænger på ingen måde til udbygning med "hypet bras" og forgængeligt ragelse.
Aarhus' historie

Seks bud: Her er menneskerne, der former Aarhus om 20 år

Mona Juul. adm. direktør, Envision A/S

Aarhus er en skøn by – også om 20 år. For det er mennesker, der former byen. Ikke omvendt.

Debat: ”Generation innovation” bygger et Aarhus i kraftig vækst

Bente Steffensen, direktør, Erhverv Aarhus

Aarhus er en havne- og handelsby. Det gælder også for år 2038, hvor ungdommen byder ind med flere innovative løsninger, der får erhvervsliv, forskning og befolkning til at vokse i fællesskab.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her