Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

Aarhusiansk ølforretning lukker

Efter godt to år er det slut med den aarhusianske ølforretning Flask i Nørregade.

Efter at have eksiteret i godt to år, lukker ølforretningen Flask både butikken i Nørregade 40 og webshoppen. Sidste åbningsdag bliver fredag den 15. juli. Det oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

De tre ejere, Mikael Juul Larsen, Martin Christensen og Kenneth Kristensen, har passet forretningen ved siden andre fuldtidsjob og familieliv. Nu er tiden og energien imidlertid ikke til at føre projektet videre længere, forklarer de:

"Vi har altid sat barren så højt som det var muligt, både hvad angår kvaliteten af de øl, vi sælger, og niveauet for den service, vi giver vores kunder, såvel i butikken på Nørregade og vores webshop. Og vi har ingen interesse i at skulle slække på nogen af delene. Og derfor har vi truffet beslutningen om at stoppe, mens legen er god," hedder det i pressemeddelelsen.

Forretningen oplyser, at det ikke længere bliver muligt at købe gavekort. Allerede købte gavekort kan indløses frem til og med den 15. juni.

"Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige stor tak til leverandører og bryggerier, som fra dag 1 har vist vores ydmyge butik en overvældende velvilje. Og ikke mindst alle vores kunder, som har slæbt tusindevis og atter tusindevis af øl ud af vores dør. Begge dele beviser, at  ølscenen i Århus er ændret for altid, og vejen er banet for meget mere øl af høj kvalitet," skriver ejerne.

mony
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

DF’er i Aarhus: Udflyt folketingspolitikerne

Jakob Søgaard Clausen, folketingskandidat for Dansk Folkeparti i Århus Øst Nyborggade 3 st. th., 8000 Aarhus C
Politikerne bør have pligt til at bo i den valgkreds, de stiller op, mener den aarhusianske DF’er Jakob Søgaard Clausen.

Debat: Hjælpen til de psykisk syge er mere eller mindre ikkeeksisterende

Jesper Park van der Schaft, selv med psykisk sygdom, 8000 Aarhus C
Nogle vil synes, at det er en meget hård overskrift. Men desværre ser vi gang på gang, hvordan mennesker med psykisk sygdom bliver negligeret af politikerne og af myndighederne i Danmark.
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her