Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

Aarhusiansk ølforretning lukker

Efter godt to år er det slut med den aarhusianske ølforretning Flask i Nørregade.

Efter at have eksiteret i godt to år, lukker ølforretningen Flask både butikken i Nørregade 40 og webshoppen. Sidste åbningsdag bliver fredag den 15. juli. Det oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

De tre ejere, Mikael Juul Larsen, Martin Christensen og Kenneth Kristensen, har passet forretningen ved siden andre fuldtidsjob og familieliv. Nu er tiden og energien imidlertid ikke til at føre projektet videre længere, forklarer de:

"Vi har altid sat barren så højt som det var muligt, både hvad angår kvaliteten af de øl, vi sælger, og niveauet for den service, vi giver vores kunder, såvel i butikken på Nørregade og vores webshop. Og vi har ingen interesse i at skulle slække på nogen af delene. Og derfor har vi truffet beslutningen om at stoppe, mens legen er god," hedder det i pressemeddelelsen.

Forretningen oplyser, at det ikke længere bliver muligt at købe gavekort. Allerede købte gavekort kan indløses frem til og med den 15. juni.

"Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige stor tak til leverandører og bryggerier, som fra dag 1 har vist vores ydmyge butik en overvældende velvilje. Og ikke mindst alle vores kunder, som har slæbt tusindevis og atter tusindevis af øl ud af vores dør. Begge dele beviser, at  ølscenen i Århus er ændret for altid, og vejen er banet for meget mere øl af høj kvalitet," skriver ejerne.

mony

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Guide: Her er Londons "hemmelige oaser"

London er et af danskernes mest foretrukne rejsemål. Overalt i byen vrimler det med grønne oaser. Nogle er velkendte, andre er små ’hemmelige’ perler. Her får du en guide til de bedste.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Himmelbjerget er smuk i al sin enkelhed

Erling Melgaard Jarsbo
Himmelbjerget og omgivelserne trænger på ingen måde til udbygning med "hypet bras" og forgængeligt ragelse.
Aarhus' historie

Seks bud: Her er menneskerne, der former Aarhus om 20 år

Mona Juul. adm. direktør, Envision A/S

Aarhus er en skøn by – også om 20 år. For det er mennesker, der former byen. Ikke omvendt.

Debat: ”Generation innovation” bygger et Aarhus i kraftig vækst

Bente Steffensen, direktør, Erhverv Aarhus

Aarhus er en havne- og handelsby. Det gælder også for år 2038, hvor ungdommen byder ind med flere innovative løsninger, der får erhvervsliv, forskning og befolkning til at vokse i fællesskab.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Guide: Her er Londons "hemmelige oaser"
London er et af danskernes mest foretrukne rejsemål. Overalt i byen vrimler det med grønne oaser. Nogle er velkendte, andre er små ’hemmelige’ perler. Her får du en guide til de bedste. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her