Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

Aarhusiansk ølforretning lukker

Efter godt to år er det slut med den aarhusianske ølforretning Flask i Nørregade.

Efter at have eksiteret i godt to år, lukker ølforretningen Flask både butikken i Nørregade 40 og webshoppen. Sidste åbningsdag bliver fredag den 15. juli. Det oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

De tre ejere, Mikael Juul Larsen, Martin Christensen og Kenneth Kristensen, har passet forretningen ved siden andre fuldtidsjob og familieliv. Nu er tiden og energien imidlertid ikke til at føre projektet videre længere, forklarer de:

"Vi har altid sat barren så højt som det var muligt, både hvad angår kvaliteten af de øl, vi sælger, og niveauet for den service, vi giver vores kunder, såvel i butikken på Nørregade og vores webshop. Og vi har ingen interesse i at skulle slække på nogen af delene. Og derfor har vi truffet beslutningen om at stoppe, mens legen er god," hedder det i pressemeddelelsen.

Forretningen oplyser, at det ikke længere bliver muligt at købe gavekort. Allerede købte gavekort kan indløses frem til og med den 15. juni.

"Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige stor tak til leverandører og bryggerier, som fra dag 1 har vist vores ydmyge butik en overvældende velvilje. Og ikke mindst alle vores kunder, som har slæbt tusindevis og atter tusindevis af øl ud af vores dør. Begge dele beviser, at  ølscenen i Århus er ændret for altid, og vejen er banet for meget mere øl af høj kvalitet," skriver ejerne.

mony

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Aarhus lige nu
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Forslag til et højhus på Hængslet igen

Søren Møller
Hvorfor lytter ingen til det gennemarbejdede forslag til en smuk måde at bebygge Hængslet, som Fællesrådet for Aarhus Ø har lavet?

Debat: Sundhedsministeren gav mig en bredside - her kommer fakta

Camilla Fabricius
I JP Aarhus forleden giver sundhedsminister Ellen Trane Nørby mig en ordentlig bredside på baggrund af et indlæg, jeg har skrevet om ministerens underfinansiering af et landsdækkende psykiatrisk akutberedskab.

Debat: Kvalitet i folkeskolen handler ikke om sted

Jan Petersen (S), Mads Nikolajsen (SF)
Der er flere svar på, hvorfor overbygningsklasser skal samles.
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her