Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

Vaks borger satte politiet på sporet af biltyve

Det var en vaks borger, der søndag morgen gjorde politiet opmærksom på, at tre unge mænd havde forsøgt at stjæle en bil, der holdt parkeret på Herningvej.

Anmelderen havde betragtet forsøget på afstand og noteret sig, at de sammen løb ad Skernvej og ind i en opgang på Ringkøbingvej, da forsøget mislykkedes. Da politiet mødte op på adressen, rettede patruljen henvendelse til tre mænd, der opholdt sig i en lejlighed – den ene iført en ternet jakke, som borgeren havde beskrevet.

De tre unge mænd på 24, 25 og 27 år ville ikke kendes ved tyveriforsøget, men blev alle anholdt og sigtet for forsøg på brugstyveri af en bil. Under visitationen blev den 27-årige fundet i besiddelse af en kniv og en klump hash, mens der blev fundet en klump hash i lommen på den 25-åriges jakke. Det blev de også sigtet for, oplyser Østjyllands Politi.

mony

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Tvivlsomme forudsætninger for brutale nedskæringer

Keld Hvalsø, Lone Norlander
Byrådet i Aarhus bør aflyse den store nedskæringsrunde, som brutalt vil ramme skoler, daginstitutioner, ældre, udsatte grupper, kulturlivet og mange andre.
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Biler
Audis nye elbil vender op og ned på bilnørders sprogbrug
Glem alt om hestekræfter, ventilløft og drejningsmoment. Fremtidens bilnørder snakker om rekuperation, ladetider og vandkølede elektriske drivaksler. Vi var med, da Audi lancerede en af de hidtil mest avancerede af slagsen. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her