Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

Vaks borger satte politiet på sporet af biltyve

Det var en vaks borger, der søndag morgen gjorde politiet opmærksom på, at tre unge mænd havde forsøgt at stjæle en bil, der holdt parkeret på Herningvej.

Anmelderen havde betragtet forsøget på afstand og noteret sig, at de sammen løb ad Skernvej og ind i en opgang på Ringkøbingvej, da forsøget mislykkedes. Da politiet mødte op på adressen, rettede patruljen henvendelse til tre mænd, der opholdt sig i en lejlighed – den ene iført en ternet jakke, som borgeren havde beskrevet.

De tre unge mænd på 24, 25 og 27 år ville ikke kendes ved tyveriforsøget, men blev alle anholdt og sigtet for forsøg på brugstyveri af en bil. Under visitationen blev den 27-årige fundet i besiddelse af en kniv og en klump hash, mens der blev fundet en klump hash i lommen på den 25-åriges jakke. Det blev de også sigtet for, oplyser Østjyllands Politi.

mony

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Den utrolige skandale i Aarhus

Flemming Larsen, C. F. Aagaards Vej 28, Højbjerg
Skandalen i Teknik og Miljø viser, at alt er muligt i Aarhus Kommune, hvis man har de rigtige forbindelser.

Debat: Trist, at der er så lidt liv på Bispetorvet

Hans-Henrik Bisbo, malermester emeritus, Fænøgade 5, Aarhus C
Lav en helårsskøjtebane på det kedelige torv.

Debat: Psykiatrien bør have et markant løft

Rasmus Foged, regionsrådsmedlem, Alternativet i Region Midtjylland
Hvor er det tragisk, at vores psykiatriske afdelinger er så pressede, at de ikke har mulighed for at give patienterne den ro og tryghed, de skal bruge for at blive raske.
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her