Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

Rema-medarbejder jagtede butikstyv

Søndag aften blev Østjyllands Politi kaldt til Rema på Aldersrovej i det nordlige Aarhus, hvor en ansat var løbet efter en butikstyv, der var stukket af til fods.

Personalet havde på overvågningen fuldt tyven rundt i butikken, mens han havde fyldt sin taske op med varer, som han ikke betalte for, da han passede kassen. I stedet stak han af, og en medarbejder fulgte efter. Da politiet kom, mødte de medarbejderen i området ved Trøjborg. Her kunne han pege politiet i retning af tyven, der løb fra Nordre Ringgade til Herambsgade.

Her blev han - en 38-årig mand - anholdt og sigtet for butikstyveriet, hvilket han erkendte på stedet. Tasken med varer var han dog ikke i besiddelse af. Den blev til gengæld fundet af en politihund i et buskads i nærheden. Her var der varer for i alt 141,07 kr.

mony

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Aarhus lige nu
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Forslag til et højhus på Hængslet igen

Søren Møller
Hvorfor lytter ingen til det gennemarbejdede forslag til en smuk måde at bebygge Hængslet, som Fællesrådet for Aarhus Ø har lavet?

Debat: Sundhedsministeren gav mig en bredside - her kommer fakta

Camilla Fabricius
I JP Aarhus forleden giver sundhedsminister Ellen Trane Nørby mig en ordentlig bredside på baggrund af et indlæg, jeg har skrevet om ministerens underfinansiering af et landsdækkende psykiatrisk akutberedskab.

Debat: Kvalitet i folkeskolen handler ikke om sted

Jan Petersen (S), Mads Nikolajsen (SF)
Der er flere svar på, hvorfor overbygningsklasser skal samles.
Aarhus' historie

Tidligere politichef: Den sag glemmer jeg aldrig

Tidligere chefkriminalinspektør Allan Lund stod i 2003 i spidsen for efterforskningen af den dengang meget omtalte voldtægtssag fra Botanisk Have i Aarhus. Han tænker stadig på den uopklarede sag, selv om han nu er gået på pension.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her