Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

Rema-medarbejder jagtede butikstyv

Søndag aften blev Østjyllands Politi kaldt til Rema på Aldersrovej i det nordlige Aarhus, hvor en ansat var løbet efter en butikstyv, der var stukket af til fods.

Personalet havde på overvågningen fuldt tyven rundt i butikken, mens han havde fyldt sin taske op med varer, som han ikke betalte for, da han passede kassen. I stedet stak han af, og en medarbejder fulgte efter. Da politiet kom, mødte de medarbejderen i området ved Trøjborg. Her kunne han pege politiet i retning af tyven, der løb fra Nordre Ringgade til Herambsgade.

Her blev han - en 38-årig mand - anholdt og sigtet for butikstyveriet, hvilket han erkendte på stedet. Tasken med varer var han dog ikke i besiddelse af. Den blev til gengæld fundet af en politihund i et buskads i nærheden. Her var der varer for i alt 141,07 kr.

mony

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Eksperter: Frygt for ringere ældrehjælp spiller ind, når ældre vælger at flytte tættere på børn og børnebørn

Ønsket om at være tæt på børn og børnebørn får ældre til at overveje at forlade hjembyen og flytte tættere på familien, viser en spørgeundersøgelse. Men også udsigten til ringere hjemmehjælp og ventelister på plejeboliger har betydning for deres beslutning om at flytte, mener eksperter. Kurt Madsen og Ellen Nørgaard forlader Vestjylland for at slå sig ned tættere på familien.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Himmelbjerget er smuk i al sin enkelhed

Erling Melgaard Jarsbo
Himmelbjerget og omgivelserne trænger på ingen måde til udbygning med "hypet bras" og forgængeligt ragelse.
Aarhus' historie

Seks bud: Her er menneskerne, der former Aarhus om 20 år

Mona Juul. adm. direktør, Envision A/S

Aarhus er en skøn by – også om 20 år. For det er mennesker, der former byen. Ikke omvendt.

Debat: ”Generation innovation” bygger et Aarhus i kraftig vækst

Bente Steffensen, direktør, Erhverv Aarhus

Aarhus er en havne- og handelsby. Det gælder også for år 2038, hvor ungdommen byder ind med flere innovative løsninger, der får erhvervsliv, forskning og befolkning til at vokse i fællesskab.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her