Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

Rema-medarbejder jagtede butikstyv

Søndag aften blev Østjyllands Politi kaldt til Rema på Aldersrovej i det nordlige Aarhus, hvor en ansat var løbet efter en butikstyv, der var stukket af til fods.

Personalet havde på overvågningen fuldt tyven rundt i butikken, mens han havde fyldt sin taske op med varer, som han ikke betalte for, da han passede kassen. I stedet stak han af, og en medarbejder fulgte efter. Da politiet kom, mødte de medarbejderen i området ved Trøjborg. Her kunne han pege politiet i retning af tyven, der løb fra Nordre Ringgade til Herambsgade.

Her blev han - en 38-årig mand - anholdt og sigtet for butikstyveriet, hvilket han erkendte på stedet. Tasken med varer var han dog ikke i besiddelse af. Den blev til gengæld fundet af en politihund i et buskads i nærheden. Her var der varer for i alt 141,07 kr.

mony

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Den utrolige skandale i Aarhus

Flemming Larsen, C. F. Aagaards Vej 28, Højbjerg
Skandalen i Teknik og Miljø viser, at alt er muligt i Aarhus Kommune, hvis man har de rigtige forbindelser.

Debat: Trist, at der er så lidt liv på Bispetorvet

Hans-Henrik Bisbo, malermester emeritus, Fænøgade 5, Aarhus C
Lav en helårsskøjtebane på det kedelige torv.

Debat: Psykiatrien bør have et markant løft

Rasmus Foged, regionsrådsmedlem, Alternativet i Region Midtjylland
Hvor er det tragisk, at vores psykiatriske afdelinger er så pressede, at de ikke har mulighed for at give patienterne den ro og tryghed, de skal bruge for at blive raske.
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her