Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

Opmærksom nabo opdagede tyve med boltsaks

Nabo kan have medvirket til at forhindre indbrud i Sabro.

En opmærksom beboer på Ranunkelvej i Sabro kan have været medvirkende til, at naboerne kunne have deres hjem i fred søndag morgen.

Den mandlige beboer opdagede nemlig kl. 7.29, at to ukendte personer gik rundt i området med taske og arbejdshandsker og kiggede sig omkring. Han syntes, de virkede mistænkelige og ringede til politiet. Kort tid efter kunne beboeren se, at den ene af mændene tog en boltsaks frem og begyndte at klippe i låsen til et skur. Det fik beboeren til at råbe efter de to mænd, der tog benene på nakken og stak af.

Men da de i farten havde glemt deres taske, vendte de kort tid efter retur. Det betød, at en patrulje kunne anholde og sigte de to 21-årige mænd for forsøg på indbrud.

mony

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Sådan ser en Ikea-bolig ud

Ikea-familien skal til at bygge sine første boliger i Danmark. Se her hvordan tilsvarende boliger i Sverige ser ud. Finans
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Forslag til et højhus på Hængslet igen

Søren Møller
Hvorfor lytter ingen til det gennemarbejdede forslag til en smuk måde at bebygge Hængslet, som Fællesrådet for Aarhus Ø har lavet?

Debat: Sundhedsministeren gav mig en bredside - her kommer fakta

Camilla Fabricius
I JP Aarhus forleden giver sundhedsminister Ellen Trane Nørby mig en ordentlig bredside på baggrund af et indlæg, jeg har skrevet om ministerens underfinansiering af et landsdækkende psykiatrisk akutberedskab.

Debat: Kvalitet i folkeskolen handler ikke om sted

Jan Petersen (S), Mads Nikolajsen (SF)
Der er flere svar på, hvorfor overbygningsklasser skal samles.
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere
Søvn er afgørende for studiepræstationen
For lidt søvn kan både gå ud over koncentration, humør og indlæringsevne. Og faktisk kan dele af hjernen sove, mens kroppen egentlig er vågen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her