Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

Opmærksom nabo opdagede tyve med boltsaks

Nabo kan have medvirket til at forhindre indbrud i Sabro.

En opmærksom beboer på Ranunkelvej i Sabro kan have været medvirkende til, at naboerne kunne have deres hjem i fred søndag morgen.

Den mandlige beboer opdagede nemlig kl. 7.29, at to ukendte personer gik rundt i området med taske og arbejdshandsker og kiggede sig omkring. Han syntes, de virkede mistænkelige og ringede til politiet. Kort tid efter kunne beboeren se, at den ene af mændene tog en boltsaks frem og begyndte at klippe i låsen til et skur. Det fik beboeren til at råbe efter de to mænd, der tog benene på nakken og stak af.

Men da de i farten havde glemt deres taske, vendte de kort tid efter retur. Det betød, at en patrulje kunne anholde og sigte de to 21-årige mænd for forsøg på indbrud.

mony

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

DF’er i Aarhus: Udflyt folketingspolitikerne

Jakob Søgaard Clausen, folketingskandidat for Dansk Folkeparti i Århus Øst Nyborggade 3 st. th., 8000 Aarhus C
Politikerne bør have pligt til at bo i den valgkreds, de stiller op, mener den aarhusianske DF’er Jakob Søgaard Clausen.

Debat: Hjælpen til de psykisk syge er mere eller mindre ikkeeksisterende

Jesper Park van der Schaft, selv med psykisk sygdom, 8000 Aarhus C
Nogle vil synes, at det er en meget hård overskrift. Men desværre ser vi gang på gang, hvordan mennesker med psykisk sygdom bliver negligeret af politikerne og af myndighederne i Danmark.
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her