Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

Lottomillionær søges: Kupon fra M. P. Bruuns Gade er 3 mio. kr. værd

Har man købt en lottokupon i 7-Eleven på M. P. Bruuns Gade, er det en god ide at tjekke den.

Danske Spil mangler stadigvæk at høre fra weekendens vindere. Arkivfoto: Niels Hougaard

I øjeblikket står der 3 mio. kr. og venter på en heldig indehaver af en lottokupon købt i 7-Eleven i M. P. Bruuns Gade.

I en pressemeddelelse oplyser Danske Spil, at weekenden bød på fire nye Lotto-millionærer - heraf én fra Aarhus, som har ramt de syv vindertal. Ingen af vinderne havde kontaktet Danske Spil søndag formiddag, så det er nok en god idé at få tjekket sin lottokupon.

1. præmiepuljen i denne uge var på 6 mio. kr., og da to spillere ramte de syv vindertal, deler DE puljen med 3 mio. kr. til hver. Den anden vinder købte sin kupon i Rema 1000 på Mariagervej i Hobro.

Udover de to, som ramte plet på de syv lottotal, er også to vindere af millionærgarantien. Hver uge udtrækker Danske Spil to spillede rækker, som er en million værd, og det blev købere i Tarm og Karlslunde, som blev de heldige vindere i denne uge.

Denne uges vindertal er:

2, 9, 11, 13, 21, 25, 27

Tillægstal:

17

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Spionchef: Danmarks nye cybervåben kan lamme fjendens systemer

Danmark skal med et arsenal af nye, hemmelige cybervåben være med helt »ude i den skarpe ende« på Nato-missioner, når de nye våben næste år tages i brug, siger chefen for Forsvarets Efterretningstjeneste, Lars Findsen, i et interview med Jyllands-Posten. Han erkender, at de nye våben kan medføre civile tab.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen

På skraldejagt i skovbunden

En gruppe børn og voksne var søndag formiddag ude og samle affald i Riis Skov på foranledning af familiemediet "Børnenes Aarhus".
Kommentar
Debatindlæg

Debat: EU-romantisk idealisme

Henrik Ræder Clausen
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere
Forskere: Danskere bør skære 93 pct. af det mest klimasyndige kød
De mest belastende fødevarer for klimaet bliver udstillet i en ny rapport med en løftet pegefinger fra forskerne om behovet for nye vaner for at skabe et bæredygtigt forbrug. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her