Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

Creuna er årets praktikvirksomhed

Virksomheden Creuna blev torsdag kåret som ”Østjyllands bedste praktikvirksomhed” ved et stort prisoverrækkelsesshow i Studenterhus Aarhus.

Ifølge dommerne har Creuna en meget dedikeret tilgang til praktikanter lige fra den meget gennemførte onboarding over den sociale og faglige integration i virksomheden til det store ansvar, som praktikanterne får allerede fra første dag, hedder det i en omtale af prisen fra Studenterhus Aarhus.

Derudover favner Creuna bredt, og virksomhedens praktikanter repræsenterer en bred faglighed, som bidrager til mangfoldighed og sammenhold i virksomheden.

Prisen vakte stor begejstring hos Jeppe Bach Jakobsen, der er tidligere praktikant hos virksomheden.

Man kan sige, at mit arbejdsliv faktisk har peaket nu, for jeg finder ikke noget, der er bedre, end det her praktikforløb har været.
Jeppe Bach Jakobsen, tidligere praktikant i Creuna

»Det er så fedt, at vi har vundet. Men på en eller anden måde regnede jeg også med det, for jeg kan slet ikke forestille mig en bedre praktikvirksomhed end Creuna. Det har været det bedste forløb på alle tænkelige måder. Man kan sige, at mit arbejdsliv faktisk har peaket nu, for jeg finder ikke noget, der er bedre, end det her praktikforløb har været,« fortæller han i en omtale af prisen.

Ud over hovedprisen blev der uddelt seks øvrige priser ved showet.

Danske Bank fik internationaliseringsprisen, Gammelbys vandt Teamprisen, Creuna vandt onboardingprisen, Kamstrup vandt uddannelsesprisen , Betina Holk Jensen fra Organisation og Ledelse i Børn og Unge ved Aarhus Kommune vandt mentorprisen, og Systematic vandt juryens specialpris.

De nominerede virksomheder er indstillet af praktikanter, og vinderne er udvalgt af en jury bestående af repræsentanter fra uddannelsesinstitutionerne, erhvervslivet og studerende.

Priserne er indstiftet af Studenterhus Aarhus og Aarhus Kommune for at skabe opmærksomhed på de virksomheder, der har praktikanter og for at inspirere andre virksomheder til at gøre det samme. Det er vigtigt for Aarhus, mener borgmester Jacob Bundsgaard (S):

»Mange virksomheder har fået øjnene op for, at der blandt byens studerende ligger en guldgrube af kompetencer, som bare venter på at blive brugt og yderligere udviklet af byens virksomheder. Derfor er det vigtigt, at vi har nogle gode praktiksteder, der har lyst til at skabe spændende og lærerige forhold for både danske og internationale studerende,« siger borgmesteren.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Debat: Uddannelsessystemet modarbejder mennesker med handicap
Jens Henrik Thulesen Dahl
Mennesker som har et handicap møder mange udfordringer i uddannelsessystemet. Som samfund har vi et ansvar for at sikre bedre forhold for dem undervejs i deres uddannelsesforløb.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Forslag til et højhus på Hængslet igen

Søren Møller
Hvorfor lytter ingen til det gennemarbejdede forslag til en smuk måde at bebygge Hængslet, som Fællesrådet for Aarhus Ø har lavet?

Debat: Sundhedsministeren gav mig en bredside - her kommer fakta

Camilla Fabricius
I JP Aarhus forleden giver sundhedsminister Ellen Trane Nørby mig en ordentlig bredside på baggrund af et indlæg, jeg har skrevet om ministerens underfinansiering af et landsdækkende psykiatrisk akutberedskab.

Debat: Kvalitet i folkeskolen handler ikke om sted

Jan Petersen (S), Mads Nikolajsen (SF)
Der er flere svar på, hvorfor overbygningsklasser skal samles.
Aarhus' historie

Tidligere politichef: Den sag glemmer jeg aldrig

Tidligere chefkriminalinspektør Allan Lund stod i 2003 i spidsen for efterforskningen af den dengang meget omtalte voldtægtssag fra Botanisk Have i Aarhus. Han tænker stadig på den uopklarede sag, selv om han nu er gået på pension.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her