Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

Creuna er årets praktikvirksomhed

Virksomheden Creuna blev torsdag kåret som ”Østjyllands bedste praktikvirksomhed” ved et stort prisoverrækkelsesshow i Studenterhus Aarhus.

Ifølge dommerne har Creuna en meget dedikeret tilgang til praktikanter lige fra den meget gennemførte onboarding over den sociale og faglige integration i virksomheden til det store ansvar, som praktikanterne får allerede fra første dag, hedder det i en omtale af prisen fra Studenterhus Aarhus.

Derudover favner Creuna bredt, og virksomhedens praktikanter repræsenterer en bred faglighed, som bidrager til mangfoldighed og sammenhold i virksomheden.

Prisen vakte stor begejstring hos Jeppe Bach Jakobsen, der er tidligere praktikant hos virksomheden.

Man kan sige, at mit arbejdsliv faktisk har peaket nu, for jeg finder ikke noget, der er bedre, end det her praktikforløb har været.
Jeppe Bach Jakobsen, tidligere praktikant i Creuna

»Det er så fedt, at vi har vundet. Men på en eller anden måde regnede jeg også med det, for jeg kan slet ikke forestille mig en bedre praktikvirksomhed end Creuna. Det har været det bedste forløb på alle tænkelige måder. Man kan sige, at mit arbejdsliv faktisk har peaket nu, for jeg finder ikke noget, der er bedre, end det her praktikforløb har været,« fortæller han i en omtale af prisen.

Ud over hovedprisen blev der uddelt seks øvrige priser ved showet.

Danske Bank fik internationaliseringsprisen, Gammelbys vandt Teamprisen, Creuna vandt onboardingprisen, Kamstrup vandt uddannelsesprisen , Betina Holk Jensen fra Organisation og Ledelse i Børn og Unge ved Aarhus Kommune vandt mentorprisen, og Systematic vandt juryens specialpris.

De nominerede virksomheder er indstillet af praktikanter, og vinderne er udvalgt af en jury bestående af repræsentanter fra uddannelsesinstitutionerne, erhvervslivet og studerende.

Priserne er indstiftet af Studenterhus Aarhus og Aarhus Kommune for at skabe opmærksomhed på de virksomheder, der har praktikanter og for at inspirere andre virksomheder til at gøre det samme. Det er vigtigt for Aarhus, mener borgmester Jacob Bundsgaard (S):

»Mange virksomheder har fået øjnene op for, at der blandt byens studerende ligger en guldgrube af kompetencer, som bare venter på at blive brugt og yderligere udviklet af byens virksomheder. Derfor er det vigtigt, at vi har nogle gode praktiksteder, der har lyst til at skabe spændende og lærerige forhold for både danske og internationale studerende,« siger borgmesteren.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Der blev også stillet mange krav, da vi var unge – men vi blev ikke forstyrret af smartphones
Kåre Lauring
Måske er den rigtige løsning en massiv indsats i folke- og gymnasieskolen for at få afhjulpet den afhængighed, tusinder af unge har udviklet i forhold til deres smartphone og det at være med på de sociale medier og ikke at slække på kravene til de unges uddannelser.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Eksperter: Frygt for ringere ældrehjælp spiller ind, når ældre vælger at flytte tættere på børn og børnebørn

Ønsket om at være tæt på børn og børnebørn får ældre til at overveje at forlade hjembyen og flytte tættere på familien, viser en spørgeundersøgelse. Men også udsigten til ringere hjemmehjælp og ventelister på plejeboliger har betydning for deres beslutning om at flytte, mener eksperter. Kurt Madsen og Ellen Nørgaard forlader Vestjylland for at slå sig ned tættere på familien.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Himmelbjerget er smuk i al sin enkelhed

Erling Melgaard Jarsbo
Himmelbjerget og omgivelserne trænger på ingen måde til udbygning med "hypet bras" og forgængeligt ragelse.
Aarhus' historie

Seks bud: Her er menneskerne, der former Aarhus om 20 år

Mona Juul. adm. direktør, Envision A/S

Aarhus er en skøn by – også om 20 år. For det er mennesker, der former byen. Ikke omvendt.

Debat: ”Generation innovation” bygger et Aarhus i kraftig vækst

Bente Steffensen, direktør, Erhverv Aarhus

Aarhus er en havne- og handelsby. Det gælder også for år 2038, hvor ungdommen byder ind med flere innovative løsninger, der får erhvervsliv, forskning og befolkning til at vokse i fællesskab.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her