Aarhus

Ung kvinde udenfor livsfare efter trafikulykke

Fredag aften blev en ung kvinde alvorligt kvæstet i en trafikulykke i krydset Nordre Ringgade/Aldersrovej i Aarhus.

En 24-årig kvinde blev fredag aften livsfarligt kvæstet, da hun blev ramt af en bil på Trøjborg.

Kvinden fik ifølge Lokalavisen kraniebrud og flere brud på ben og bækken ved ulykken. Den 24-årige meldes nu udenfor livsfare, oplyser vagtchefen ved Østjyllands Politi Jes K. Frederiksen, der ikke kan sige yderligere om hendes tilstand.

Ny alvorlig ulykke i farligt kryds i Aarhus: Ung kvinde er i kritisk tilstand - blev påkørt af bil

Den alvorlige ulykke skete kort før kl. 18, da kvinden gik over for rødt lys ved krydset Nordre Ringgade/Aldersrovej. Her blev hun påkørt af en personbil med en 20-årig mand bag rattet. Han kom kørende i nordgående retning på Nordre Ringgade og påkørte altså den 24-årige kvinde, da hun krydsede vejen.

Ulykken sker blot få uger efter, at en 67-årig kvinde blev dræbt i samme kryds. Ulykken, der fandt sted 20. januar, involverede to personbiler, hvor en venstresvingende bilist overså en modkørende bil. Den dræbte 67-årige var passager i den modkørende bil som blev ramt i passagersiden.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Opråb fra 23-årig: Den danske præstationskultur er sygelig

Katrine Læbo, studerende, statskundskab, Børglumvej 25, Risskov
Der er for stort et fokus på præstationer og for lidt på, hvem man er som person.

Debat: P-vagt drev borgerjagt

Regner Laursen, Kløvervej 4, Hammel
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere
Stjernearkitektens lovende lillesøster: Jeg elsker ikke fermenterede fårenosser, men jeg elsker traditionen
29-årige Victoria Eliasdottir er udråbt som en af Europas lovende unge kokke. Når hun ikke er i køkkenet på sin brors kunstfabrik i Berlin, drømmer hun sig tilbage til Island og blodpølse med kanel og gule beder. 
Se flere
Trafikrådmand: Partier forsinker løsning på kaos i Dokk1-krydset
Bünyamin Simsek (V) kritiserer S og SF for at trække en Mindet-løsning i byrådet. EL påpeger, at ønsket kommer fra et enigt teknisk udvalg, og Ango Winther (S) afviser, at en byrådsbehandling vil forsinke etableringen af et nyt kryds. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her