Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

Ung kvinde udenfor livsfare efter trafikulykke

Fredag aften blev en ung kvinde alvorligt kvæstet i en trafikulykke i krydset Nordre Ringgade/Aldersrovej i Aarhus.

En 24-årig kvinde blev fredag aften livsfarligt kvæstet, da hun blev ramt af en bil på Trøjborg.

Kvinden fik ifølge Lokalavisen kraniebrud og flere brud på ben og bækken ved ulykken. Den 24-årige meldes nu udenfor livsfare, oplyser vagtchefen ved Østjyllands Politi Jes K. Frederiksen, der ikke kan sige yderligere om hendes tilstand.

Ny alvorlig ulykke i farligt kryds i Aarhus: Ung kvinde er i kritisk tilstand - blev påkørt af bil

Den alvorlige ulykke skete kort før kl. 18, da kvinden gik over for rødt lys ved krydset Nordre Ringgade/Aldersrovej. Her blev hun påkørt af en personbil med en 20-årig mand bag rattet. Han kom kørende i nordgående retning på Nordre Ringgade og påkørte altså den 24-årige kvinde, da hun krydsede vejen.

Ulykken sker blot få uger efter, at en 67-årig kvinde blev dræbt i samme kryds. Ulykken, der fandt sted 20. januar, involverede to personbiler, hvor en venstresvingende bilist overså en modkørende bil. Den dræbte 67-årige var passager i den modkørende bil som blev ramt i passagersiden.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen

På skraldejagt i skovbunden

En gruppe børn og voksne var søndag formiddag ude og samle affald i Riis Skov på foranledning af familiemediet "Børnenes Aarhus".
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Sundhedsministerens psykiatriplan får kun én enkelt stjerne

Mikkel Rasmussen, Camilla Fabricius
Regeringen må åbne en dialog om, hvilke funktioner den mener, at psykiatrien måske skal undvære, og om hvilke samfundsøkonomiske og menneskelige omkostninger disse prioriteringer vil have.

Debat: Man behandler da en ældre dame ordentligt, gør man ikke?

Michael Dohn Sørensen
De uheldige episoder var en kærkommen lejlighed. Der var jo igangsat en redningsplan, men den efterlader nu indtrykket af blot at være spil for galleriet.
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her