Aarhus

Populært madimperium kommer til Aarhus

Madklubben åbner til foråret restaurant i et af byens mest markante ejendomme.

Anders Aagaard ejer Madklubbens mange restauranter i København og rykker til foråret til Jylland for første gang. Foto: Peter Klint

Den københavnske restaurantkæde, Madklubben, der står bag et hav af restauranter i København, har længe ledt efter lokaler i Aarhus, hvor man kunne etablere en jysk filial. Europahuset har tidligere været i spil, men der har Dalle Valle i dag til huse. Madklubben flytter i stedet ind i det nærliggende Toldkammeret, ikke langt derfra. Den i øjnefaldende Hack Kampmann-bygning på 1.600 kvm. har indtil nytår huset Jensens Bøfhus.

I den fredede bygning, der er ejet af Tækker Group, åbner Madklubben en restaurant med plads til mellem 200 og 250 gæster indenfor - og når vejret tillader det - et tilsvarende antal udenfor, oplyser Madklubben på sin hjemmeside. Madklubben regner med, at kunne byde de første gæster indenfor i løbet af maj. Aarhus er ikke helt ukendt land for Madklubben, der under Aarhus Festuge 2016 drev en pop-up restaurant på Klostertorvet.

Madklubben er gennem holdingselskabet Relevant Holding ejet af stifteren Anders Aagaard Jensen. Selskabet havde i 2016 et overskud før skat på 956.000 mod et resultat i 2015 på over 16,5 mio. kr. Dykket skyldtes et problematisk år for selskabets aktier og værdipapirer.

Jensens Bøfhus lukker restaurant i historisk bygning

mony
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Glæde over True Skov: Bør beskytte 500.000 træer

Gitte Holmslykke, bestyrelsesmedlem i foreningen Træer og Landskab | Ida Vogel, bestyrelsesmedlem i foreningen Træer og Landskab
Der er mange muligheder i True Skov, som Aarhus Kommune vil forbedre.

Debat: Nej, landbruget er ikke i gang med en stor kampagne

Nikolaj Schulz, chefjurist i Bæredygtigt Landbrug
Konflikten mellem natur og afvanding er unødvendig, og der er masser af muligheder for at øge vandløbenes vandføringsevne.

Debat: Vores massive svigt af ældre medborgere

Hardy Mikkelsen, miljøchef, Holme Parkvej 284, Højbjerg
Vi fralægger os som samfund ansvaret fuldstændigt. Og imens har tricktyvene kronede dage med at bestjæle vore ældre medborgere.
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her