Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

Populært madimperium kommer til Aarhus

Madklubben åbner til foråret restaurant i et af byens mest markante ejendomme.

Anders Aagaard ejer Madklubbens mange restauranter i København og rykker til foråret til Jylland for første gang. Foto: Peter Klint

Den københavnske restaurantkæde, Madklubben, der står bag et hav af restauranter i København, har længe ledt efter lokaler i Aarhus, hvor man kunne etablere en jysk filial. Europahuset har tidligere været i spil, men der har Dalle Valle i dag til huse. Madklubben flytter i stedet ind i det nærliggende Toldkammeret, ikke langt derfra. Den i øjnefaldende Hack Kampmann-bygning på 1.600 kvm. har indtil nytår huset Jensens Bøfhus.

I den fredede bygning, der er ejet af Tækker Group, åbner Madklubben en restaurant med plads til mellem 200 og 250 gæster indenfor - og når vejret tillader det - et tilsvarende antal udenfor, oplyser Madklubben på sin hjemmeside. Madklubben regner med, at kunne byde de første gæster indenfor i løbet af maj. Aarhus er ikke helt ukendt land for Madklubben, der under Aarhus Festuge 2016 drev en pop-up restaurant på Klostertorvet.

Madklubben er gennem holdingselskabet Relevant Holding ejet af stifteren Anders Aagaard Jensen. Selskabet havde i 2016 et overskud før skat på 956.000 mod et resultat i 2015 på over 16,5 mio. kr. Dykket skyldtes et problematisk år for selskabets aktier og værdipapirer.

Jensens Bøfhus lukker restaurant i historisk bygning

mony

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Æresoprejsning til agurken: Så forbløffende sund er den

Karen Lyager
Ja, agurken består mest af vand. Men de sidste 5 pct. er spækket med supersunde stoffer, som de fleste af os har hårdt brug for. Ikke mindst i en varm sommer.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen
Kommentar
Debatindlæg

Debatindlæg: Frit Forum Århus: Giv de studerende tag over hovedet

Sebastian Thomassen, Malthe Melskens
Det er helt afgørende for mennesker og især unge studerende, at man møder mennesker med forskellige socioøkonomiske baggrund.
Aarhus' historie

Seks bud: Her er menneskerne, der former Aarhus om 20 år

Mona Juul. adm. direktør, Envision A/S

Aarhus er en skøn by – også om 20 år. For det er mennesker, der former byen. Ikke omvendt.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Æresoprejsning til agurken: Så forbløffende sund er den
Ja, agurken består mest af vand. Men de sidste 5 pct. er spækket med supersunde stoffer, som de fleste af os har hårdt brug for. Ikke mindst i en varm sommer. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her