Aarhus

Klassisk AGF-slagsang vækker jubel blandt fans: »Den vil jeg giftes til«

Der er tilsyneladende risiko for at blive GF-fan af stadionsang på klassisk facon.

Mange en AGF-fan har allerede nu erklæret, at de vil giftes til tonerne af ”I troede vi var døde og borte”, efter at sopranen Mariann Mikkelsen sammen med Aarhus Symfoniorkester onsdag til nytårsbriefingen på Aarhus Rådhus som en overraskelse gav en klassisk udgave af fansangen, som musikeren Frode Andersen havde orkestreret.

Ikke bare borgmester Jacob Bundsgaard (S), men også AGF filmede den fodboldmusikalske overraskelse og lagde den derefter på sin Facebook-side.

»Har længe ikke hørt noget så smukt, en lille tårer. Det indrømmer jeg gerne,« erkendte en fan, mens en anden straks aftalte med sin kommende hustru, at når de skal giftes, bliver det tonerne af fansangen, når de går ud af kirken.

Den ide kunne flere følge.

»Bliver du ikke bare lidt GF fan når du hører dette?,« blev en åbenbart ikke AGF-fan spurgt, men en anden hævdede, at han vil være AGF-fan, til han dør.

Hos Aarhus Symfoniorkester er man bare glade for omtalen. Orkesteret var til stede i rådhuset for at præsentere sit nye SymfoBusiness-initiativ, som skal trække flere sponsorer til.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Glæde over True Skov: Bør beskytte 500.000 træer

Gitte Holmslykke, bestyrelsesmedlem i foreningen Træer og Landskab | Ida Vogel, bestyrelsesmedlem i foreningen Træer og Landskab
Der er mange muligheder i True Skov, som Aarhus Kommune vil forbedre.

Debat: Nej, landbruget er ikke i gang med en stor kampagne

Nikolaj Schulz, chefjurist i Bæredygtigt Landbrug
Konflikten mellem natur og afvanding er unødvendig, og der er masser af muligheder for at øge vandløbenes vandføringsevne.

Debat: Vores massive svigt af ældre medborgere

Hardy Mikkelsen, miljøchef, Holme Parkvej 284, Højbjerg
Vi fralægger os som samfund ansvaret fuldstændigt. Og imens har tricktyvene kronede dage med at bestjæle vore ældre medborgere.
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her