Aarhus

Formodede tricktyve viste sig at være lokale myndigheder

Den unge kvinde har forklaret, at hun hævede 2.000 kr. til de fire mænd.

I tirsdagens udgave af døgnrapporten fra Østjyllands Politi lød det, at en udenlandsk 24-årig kvinde havde anmeldt et tricktyveri på sin adresse på Trøjborg i Aarhus.

Hun havde forklaret, at fire mænd havde opsøgt hende i hendes lejlighed fredag den 24. november om morgenen og udgivet sig for at være fra fogedretten.

Fire mænd i uniformer troppede op i lejlighed: Ung kvinde udsat for tricktyveri

De havde ifølge den 24-årige forklaret, at de havde et økonomisk mellemværende med hendes udlejer og påpeget, at hvis ikke hun betalte, ville der blive lukket for vandet.

Den udmelding fik ifølge kvinden hende til at følge med de fire uniformerede mænd ned til en nærliggende pengeautomat, hvor hun hævede 2.000 kr., som hun gav til mændene.

Torsdag oplyser Østjyllands Politi, at det har vist sig, at de fire mænd rent faktisk kom fra henholdvis fogedretten, Aarhus Kommunes afdeling for varme, mens en enkelt var låsesmed.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Flyt banegården

Hans Jakobsen, Araliavej 15, Harlev
God idé, flyt banegården ud til firkløveret, og lad den fremtidige letbane løbe ud til Brabrand og videre til Harlev.
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Analyse: Hvor skal vi hen, Aarhus?

Analyse: Den 1. januar begyndte den nye byrådsperiode for det nyvalgte byråd i Aarhus Kommune. Men hvad bliver de 31 lokale politikeres udfordringer i de kommende fire år? JP Aarhus kommer her med et bud på byrådets fem væsentligste opgaver.
Vestbredden i Luxor: Rejse mod det evige liv
Den egyptiske by Luxor ligger i et område, der emmer af ældgammel kultur og mytologi. Grave og templer opført til ære for konger, dronninger og embedsmænd kan kombineres med en tur på kamelryg langs Nilen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her