Aarhus

Bilist fik stjålet fire nye vinterdæk, der sad på bilen

Ejeren undrede sig over, at bilen ikke var så høj, som den plejer at være.

Märt Kukke fra Aarhus fik sig noget af en overraskelse, da han tidligt tirsdag morgen ville køre til arbejdet i Holstebro. Da han kom hen til sin bil, undrede han sig over, at den ikke så høj, som den plejer. Det skriver TV 2 Østjylland.

Årsagen er, at tyve i løbet af natten har skruet alle fire hjul af bilen. Hjul, der netop var monteret med fire nye vinterdæk på de originale Mercedes-fælge. Samlet set har tyvene stjålet for 15.000 kr.

Bilen holdt parkeret i Nordborggade i Aarhus.

Märt Kukkes kæreste, Rikke Kjeldsen, håber, at folk i området holder øje med, hvem der færdes omkring bilerne.

"Det er da ubehageligt, at nogen har været i gang med ens bil. De må jo også have haft udstyr med til at få hjulene af. Vi får sat ekstra sikkerhed på hjulene fremover," siger hun til TV 2 Østjylland.

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

TV 2 Østjylland"/>
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Debat: Skæbnetime for folkeskolen
Janus Boye, medlem af hovedbestyrelsen i landsforeningen Skole og Forældre, Aarhus | Henrik Vinther Olesen, folketingskandidat (R), Aarhus
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Skæbnetime for folkeskolen

Janus Boye, medlem af hovedbestyrelsen i landsforeningen Skole og Forældre, Aarhus | Henrik Vinther Olesen, folketingskandidat (R), Aarhus
Stadig flere vælger folkeskolen fra, og ændrer vi ikke kurs, er spørgsmålet: Vil du savne folkeskolen, når den ikke længere er her?

Debat: Skolereformen skal tage højde for børns alder

Renie Schriver Bahn, Ternevej 2, Risskov
Efter at have set en meget oplysende udsendelse på DR2 7/1, ”Kroppens hemmeligheder: At vokse”, hvori det bl.a. blev oplyst, at børn vokser ekstremt hurtigt fra 0-1 år, afløst af en meget hurtig vækst indtil ca. 8-9 år, tænker jeg på de små førskolebørn og 0., 1. og 2. klasse.
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Analyse: Hvor skal vi hen, Aarhus?

Analyse: Den 1. januar begyndte den nye byrådsperiode for det nyvalgte byråd i Aarhus Kommune. Men hvad bliver de 31 lokale politikeres udfordringer i de kommende fire år? JP Aarhus kommer her med et bud på byrådets fem væsentligste opgaver.
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her