*

Aarhus

5.000 besøgte Frihedens første juleweekend

Tivoli Friheden har opgraderet med flere boder.

Knap 5.000 gæster valgte at lægge vejen forbi Tivoli Friheden, da forlystelsesparken i weekenden åbnede årets julemarked.

Friheden havde premiere på juleåbningen sidste år, hvor det samlede besøgstal kom op over 100.000.

Haven har i år opgraderet med 20 ekstra boder med mad fra blandt andre Kødbyens Mad og Marked. Der er også kommet en ny scene til, hvor lokale kor vil synge julens klassiere. Tivoli Friheden holder åbent indtil mørkets frembrud på alle åbningsdage, og dem er der 24 af i alt.

300.000 julelys, 3.000 udendørs julekugler og over 300 juletræer fylder sammen med et nisselandskab, julemandens hus og et 65 meter højt juletræ Friheden, der holder åbent alle weekender fra 11. november til 30. december.

mony
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu

Kronik: Forandring fryder slet ikke i julen

Også vi moderne såkaldte supermennesker, der kan det hele og lidt til, må bøje os – bare en smule – og bede om, at det nye, som julen har at bringe, må komme til os og nå os.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Lad os lige smutte til London eller Paris

Jonathan Ries, bestyrelsesmedlem Vedvarende Energi Klosterport 4F, Aarhus C
Vores forbrug har taget overhånd, når danskere flyver til udlandet på en smuttur for at holde julefrokost. Hvad med miljøet?

Debat: Hvorfor blev Camilla Fabricius ikke rådmand?

Randi Bruhn Mannion, Hvidmosevej 8, Ebeltoft
Endelig kom der et svar fra formanden fra Socialdemokratiet i Aarhus på spørgsmålet om, hvorfor Camilla Fabricius ikke blev rådmand i Aarhus.
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her