JP på tur i elbil i Aarhus: Den sætter strøm til smilebåndet ved lyskrydsene, men ved sygehuset melder de første problemer sig

Hvordan er det egentlig at køre elbil, og er der overhovedet strøm at finde i Aarhus? Avisens to udsendte kørte en tur ind i den eldrevne fremtid og fik strøm på smilebåndet og rynker i panden.
JP Aarhus 20 år

Nomineret til Landsbyprisen 2019: Et portræt af Knebel

I Knebel er det alle for én, og én for alle. Det er Knebel, der er nomineret til Landsbyprisen, men i virkeligheden dækker den foreløbige hæder over et samarbejde mellem 24 mindre byer i området omkring Knebel på Mols, som i alt tæller knap 3.800 borgere.

Michelin-event er en hyldest til hele Østjylland

Peter Sørensen
Gastronomien er i rivende udvikling i Østjylland, og det er årsagen til, at uddelingen af Michelin-stjerner i år foregår her.
Se flere nyheder
Seneste nyt
Se flere
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Lad os tage en oplyst debat

Aleksander Myrhøj
Kattegatcentrets masterplan er en livsnødvendig hjerteoperation, der sikrer centret overlevelse i årene, der kommer. Ærgerligt, at det hele er blevet en debat om pingviner.
Aarhus' historie
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Biler
Bilproducenter skruer ned for de mindste modeller
Højere udgifter til moderne teknologi har gjort det sværere at tjene penge på mikrobiler. Flere producenter dropper segmentet, og andre overvejer at gøre det samme. 
Se flere
Bolig
Boligluksus deler jysk vækstby: »Er det meningen, at pøblen skal bo i udkanten af byen, så vi ikke generer rigmændene?«
Startskuddet har netop lydt til et nyt byggeri af 27 luksusboliger på Sølystvej i Silkeborg. Lejlighederne er indflytningsklar til maj næste år, men den offentlige mening er ikke helt på omgangshøjde med hverken kommunens eller bygherrens planer for byen. 
Se flere
Derfor kan du føle dig afhængig af mobilen
Skærmafhængighed er ikke det samme som ludomani, men de bagvedliggende mekanismer kan sammenlignes, forklarer ekspert. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her