Antikvariat i Aarhus går imod strømmen: »Onlinesalg er nødvendigt, men det er jo kun pakkeri. Det sjove er at møde kunderne«

Mange antikvariater sælger kun via internettet. Hos Clemens Antikvariat går indehaver Lars Rørbæk den modsatte vej og udvider åbningstiderne i butikken på Trøjborg. Samtidig har han givet mere plads til vinylpladerne.
JP Aarhus historie

Letbanens erstatningsbusser har kostet en mio. kr. om ugen:

Selv om der stadig er markante udfordringer med letbanen, er det ikke muligt at forlænge erstatningsbusserne. »Havde jeg vidst, driften var så usikker, havde jeg da ønsket, vi havde ventet med opsige dem til 1. juni,« lyder det fra Midttrafiks planchef.

Teater: Nyt program på Svalegangen

Svalegangen har et aktivt sigte på, hvad teatret vil have sit publikum til at diskutere, forandre og reflektere over, siger teaterdirektør Per Smedegaard.
Se flere nyheder
Dit valg
Der er:
00 dage
00 timer
00 minutter
00 sekunder
til valgstederne åbner
Seneste nyt
Se flere
Sket i byen
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Slut med betingelsesløs støtte, men fart på handlen med Afrika

Morten Løkkegaard
Vi er nødt til at lette presset på EU’s grænser ved at forbedre livsvilkårene i Afrika. Støtte, investeringer, øget frihandel og et fokuseret hjemsendelsesprogram er løsningen.

Debat: Den usunde sydhavn

Henrik Schmidt
Aarhus' historie
Aarhus sådan set
Bolig
Der skal være plads til kæledyr
Danskerne er vilde med deres kæledyr. Men det kræver ofte lidt behændighed i boligen, når der skal være plads til de firbenede venner. Mød her tre familier, hvor livet med kæledyr fylder. 
Se flere