Annonce
JP Aarhus 20 år
Annonce
Annonce

Et par steder i Østjylland spiser planterne kød

Serien Unikt i Østjylland plejer at besøge en person, et sted, en begivenhed eller et fænomen, der er enestående i vores geografiske område. I dag er det unikke bare oplevelsen. Jeg vil – om ikke spises af en plante fra den vildtvoksende danske natur – så i det mindste da bides. Absolut minimum er bare at se og røre en.

Kapsejlads: Aarhus fik kamp til sin havn

At se de syv både i en af verdens hårdeste og længste kapsejladser, er noget, der kan trække folk til Aarhus Havn. Det kunne man se fredag, da Volvo Ocean Race havde et såkaldt fly-by i havnen. Det kunne ikke engang fodbold på storskærmen overtrumfe.
Se flere nyheder
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Annonce
Debatindlæg

Debat: Letbanen er skyld i dårlige trafikløsninger

Erik Skals
Aarhus Letbane koster mange borgere ekstra transporttid i stedet for som tænkt af politikerne at lette vores transportbehov.
Aarhus' historie

Debat: ”Generation innovation” bygger et Aarhus i kraftig vækst

Bente Steffensen, direktør, Erhverv Aarhus

Aarhus er en havne- og handelsby. Det gælder også for år 2038, hvor ungdommen byder ind med flere innovative løsninger, der får erhvervsliv, forskning og befolkning til at vokse i fællesskab.

Vi må planlægge fremtiden – bedre

Af Keld Laursen, direktør i Brabrand Boligforening

Er vi i dag – i 2018 – på vej i den retning, som vi ønsker at vores by skal udvikle sig frem mod 2038?
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her